banner1006
SİYASET:
Dilovası'nda yılın son meclisi!

01 Aralık 2016 Perşembe 22:59

Başkan Toltar'ın açılış konuşmasını yaptığı mecliste gündeme dair konuşma yaptı. Başkan Toltar, "Öncelikle Siirt Şirvan’da maden göçüğünde hayatını kaybeden emekçi kardeşlerimize ve Adana’nın Aladağ ilçesinde öğrenci yurdunca çıkan yangında hayatını kaybeden yavrularımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun.”dedi.
 HİZMETLERİMİZ SÜRÜYOR
 Göreve geldikleri günden bu yana aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Toltar, "Eynerce Kavşağı’mızın açılışını gerçekleştirdik. Batı Kavşağı çalışmaları devam ediyor. 5 Semt Konağı ve Taziye Evimizin yapımı devam ediyor, 2 Semt Konağı ve Taziye Evinin temelini atma aşamasındayız, 2 Camimizin inşaatı hızla yükseliyor. Onlarca camimizin akla gelebilecek bütün ihtiyaçlarını karşıladık ve karşılamaya devam ediyoruz. Bunların dışında Bayraktepe Sosyal Yaşam Alanı çalışmaları devam ediyor. Diliskelesi Seyir Tepesi Sosyal Yaşam Alanı çalışmaları başladı. Tavşancıl Spor Tesisleri’nden sonra Çerkeşli Spor Tesisleri’nin yapımı tamamlanma aşamasında. Diliskelesi  Mahallemize Kapalı Spor Tesisleri kazandıracağız. Eğitime ve eğitimciye desteklerimizi esirgemizyoruz.
ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR DİLOVASI'NDA YAŞATILACAK
 Gündeme dair konuşmasının ardından meclis gündem maddelerine geçen Başkan Toltar, 10 gündem maddesi ve 3 gündem dışı maddeyi meclis gündemine getirdi. Gündemde yer alan maddeler oy birliği ile meclisten geçerken, 3 madde ise komisyona havale edilmesi kararlaştırıldı. Mecliste ayrıca meclis üyesi Enver Aydemir'in gündem dışı meclise sunduğu önergede yapımı devam eden Hz. Ali Cami ve Külliyesi'nin adının 15 Temmuz hain saldırıda yaşamını yitiren şehit Ömer Halisdemir'in adının  konulmasını ve 15 Temmuzda düzenlenecek törenlerin burada yapılması önerisi oy birliği ile kabul edildi.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku