banner1006
SİYASET:
Dursun'dan Bitlisliler Derneği'ne ziyaret

13 Ocak 2019 Pazar 19:10


CHP Gebze İlçe teşkilatı 31 Mart seçimleri öncesinde çalışmalarına devam ediyor. CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’un son durağı Bitlisliler Derneği oldu. Dursun, “Kenti vatandaşımızla beraber yönetip, sorun yaratan değil, sorun çözen bir anlayışımız olacak” dedi.

DAHA KALİTELİ HİZMET

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan’ın da katıldığı programda Bitlisliler Derneğine konuk olan Başkan Adayı Dursun, vatandaşına daha iyi ve daha kaliteli hizmet veren bir sistemle Gebze’yi yönetmeye talip olduklarını ifade etti. “Artık değiştirmek gerek” diyen Dursun, kenti şeffaf bir felsefeyle yöneteceklerini söyledi.  

BURADA SIKINTI ÇOK

Vatandaşına yabancı olan bir yönetim şekli yerine vatandaşına yardımcı olan bir politika izleyeceklerini söyleyen Başkan Adayı Dursun, “Belediyeler sorun yaratmak için değil sorun çözmek için var. Oysa Gebze’de pek çok anlamda problem var. Mimar Sinan Mahallesini yakından takip ediyorum. Acaba hizmetlerin yeterli olduğunu kim söyleyebilir? Burada dert çok. Gelin artık birlikte değiştirelim, mutlu bir şehir yaratalım.” dedi.

İŞSİZE İŞ BULACAĞIZ

Başkan Adayı Recep Dursun, “Yıllarını Gebze’de geçirmiş, burada kazanmış burada harcamış biri olarak söylüyorum. Vatandaşına hizmet vermeyen bir yönetim yerine işsize iş bulan, sağlık sorunu olanın derdine koşan, halkçı bir anlayışımız olacak. Eğitim konusunda ulaşım konusunda halkına dokunan, halkına yardım eden bir belediye olacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın istediğini yapan istemediğini yapmayan bir yönetim şekli getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku