banner1006
SİYASET:
Erdoğan'dan 6'lı masa tepkisi

06 Ağustos 2022 Cumartesi 19:41

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Kocaeli'nin en büyük zenginliği insanıdır. Biz sizlerle gururlanıyoruz. Sizler gibi mücadele arkadaşlarına sahip olmakla iftihar ediyorum. Mesela diyorlar ki Suriye'de şu ülkeye rağmen adımlar atarsanız başımıza şu felaketler gelir. Mesela diyorlar ki Akdeniz'de şu ülkeye rağmen anlaşmalar yaparsanız başımıza şöyle çoraplar örülür. Kardeşlerim peki biz ne yaptık, binlerce yıllık devlet geleneğimizden aldığımız ilhamla ayağımızdaki prangaları birer birer kırarak, ellerimizdeki zincirleri çözerek, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına başladık. Nice sabotajlara nice tuzaklara rağmen bu yoldan dönmedik. Şimdi bir yere geleceğim, burada bunu söylemek istemezdim malum bir ana muhalefet var bir de onun yanında yavru muhalefetler var. Bunlardan yavru muhalefetten bir tanesi aynı zamanda Kocaeli milletvekili. Hiç değinmek istemezdim fakat geçenlerde bir açıklaması oldu. Hanımefendi önce şunu bileceksin bir defa bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdoğan'ı bu noktada iyi bilirsin. Bunların hepsiyle biz gerekli mücadeleyi verdik, veriyoruz. Sen önce kendi kadronun içerisinde ve ana muhalefetin içinde sulu kuru bu uyuşturucuları alanları düşün. Sen kimlerle beraber yol yürüdüğünün farkında mısın? Dolayısıyla önce haddini bileceksin, önce bir defa AK Parti iktidarının bu noktada uyuşturucuyla mücadelesini inkar etmeyeceksin. Mücadelemizi de sonuna kadar verdik, vereceğiz. Ama Hanımefendi sen önce kendi çatının altındakileri düşün onlarla beraber nasıl yol yürüdüğünü düşün. Bizim bu noktada mücadelemiz nettir, kesindir.

İşte bu meydanda resmi rakam 70 bin kişi var. Türkiye'ni gelişmesinden rahatsızlık duyan iç ve dış çevrelerinde hepsi de şimdi ümitlerini 2023'e bağlamışlar. Ekonomideki toparlanma gecikirse milletimizi bu kutlu yürüyüşten vazgeçireceklerini sanıyorlar. Sırtlarını sıvazlayan büyükelçiler, farklı kimliklerle etrafında doluşturdukları 5.kol elemanları, kimliksiz siyaset tüccarları... Türkiye'nin ve bu kardeşinizin tüm düşmanları bunlara gaz verdikçe coşuyorlar. Masada 6 kişi var masanın altında da bir tane. Her kafadan bir sesin çıktığı bu curcuna masasını bir değil birkaç aday çıkarabilecek kapasitede görüyorum. 2023'ten de zaferle çıkacağız.

Salgından savaşa enerji ve gıda fiyatlarındaki yükselişten her krizi batının güvenlik ve refah düzeyinde olunmak delikler açıyor. Buradan 85 milyon vatandaşımın her birine sesleniyorum seçim tarihi olan 2023 haziranı gelip çattığında karşınıza çıkan adaylara bakın. Bu isimlerden hangisi ülkenin başına dönemsel sorunları çözebilir, bu isimlerden hangisi ülkeyi küresel ve bölgesel mücadelelerden başarıyla çıkarabilir. Buradan öyle bir ses verin ki dostlarımızın yürekleri ferahlasın, düşmanlarımın kalpleri daralsın. Kocaeli, 2023'te tercihi büyük ve güçlü Türkiye'den yapmaya hazır mısın? Sadece ve sadece ülkemiz için eser üretmeye baktık. Cumhuriyet tarihinin en uzun süreli iktidarını da işte bu siyasetimize borçluyuz. 

Kocaeli'ne son 20 yılda 73 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Değerli kardeşlerim laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz. Sağlıkta şehir hastanemizi de bir an önce bitireceğiz ve Kocaeli insanı hiçbir zaman bir sıkıntıyı yaşamayacak. Toplam 88 adet sağlık tesisini Kocaeli'ne kazandırdık. Bakın 10 ay var, 10 ay içinde ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 2023 Haziran'ından Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağız.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku