SİYASET:
Gebzelilik Bilincini Yerleştirmek İstiyoruz

11 Ocak 2019 Cuma 14:24

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve parti üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Dernek Başkanı İsa Gül ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Çetinkaya, sorunları dinleyip fikir alışverişinde bulundu. Çetinkaya yaptığı konuşmada insanların fikirlerini korkmadan söyleyebildiği bir belediyecilik anlayışı sergilemek istediklerini belirtti. Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu ifade eden Çetinkaya, ardından güzel projelerin arka arkaya geleceği bilgisini verdi. İYİ Parti olarak Gebze'ye çalışarak hizmet üretmek istediklerini kaydeden Çetinkaya," Çünkü buna mecburuz. Yeni bir partiyiz ve başarılı olmak istiyorsak bizim daha çok çalışmamız ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZA KÖYLERDEN BAŞLADIK

Seçim çalışmalarına köylerden başlayarak bütün köyleri gezdiklerini söyleyen Çetinkaya, hepsinin imar problemlerinin hemen hemen aynı olduğunu vurguladı. Problemlerin yıllardır çözülemediğini ileten Çetinkaya "Köylere spor kompleks ünitelerinin yapılması, köy muhtarlarının ve yardımlaşma derneklerinin desteklenmesi, aracı taşeronların aradan çıkartılarak doğrudan sağlanacak sistemler ile köylünün kendisinin satabileceği yerlerin ve imkanların sağlanması , alt yapı problemlerinin giderilmesi gibi köylere özel projeler hazırladık. Köylerin hepsi mahalle olmasına rağmen hepsinde ciddi sıkıntılar var. Yollar ve altyapılar kötü durumda. Örneğin Balçık Köyü'nde çevresel atıklar, çevre sağlığına uygun olmayan bir şekilde köyün içinden geçiyor, önümüzdeki yıllarda kanser ve ölüm oranları artacak" dedi. Çetinkaya, İstanbul ve Bursa arasına sıkışan Gebze'nin hak ettiği değeri alamamış bir ilçe olduğunu vurguladı. Gebze'de, Gebzelilik bilincini yerleştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Çetinkaya ," Halkımız  ben Gebzeliyim diyebilmeli. Bizim en büyük problemimiz Gebze'ye sahip çıkamamamızdır . Adını Gebzesporumuzun renklerinden alan mor menekşe festivali yapabiliriz ve tüm Türkiye'ye Gebzemizi tanıtabiliriz" diye konuştu.

HERKES VATAN İÇİN NE İSTEDİĞİNİ TARTARAK HAREKET ETMELİ

Kazanmanın sadece ipi göğüslemek olmadığını vurgulayan Çetinkaya, öncelikle halkın gönlüne dokunmak istediklerini ifade etti. "Bu bir bayrak yarışıdır" diyen Çetinkaya," Belki yarışı kaybedebiliriz bunun önemi yok. Bizim tek amacımız çocuklarımızın geleceği, ülkemizin mutluluğu için birer bayrak taşımaktır. Bu görevi de elimizden geldiği kadarıyla yapabilmek için çabalayacağız. Burada sizlere de çok büyük roller düşüyor. Sorulduğunda herkes düzenden şikayetçi fakat sandıklar açıldığında çok farklı bir tablo ortaya çıkıyor. O yüzden herkes bu vatan için ne istediğini tartıp ona göre hareket etmelidir" diye konuştu. Yerel seçimlerde genel politikalarla ilgilenmediklerini söyleyen Çetinkaya," Sokağa çıktığımızda birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Aynı sokağın ve aynı köylerin sorunları ile uğraşıyoruz. Bir arada yaşayan bizler kendi başımızın çaresine bakmak durumundayız. Bir belediye başkanı mahallenize gelmiyorsa ya da sizler başkanın kapısını çaldığınızda muhatap bulamıyorsanız hizmet alamazsınız. O yüzden biz şeffaf yönetim anlayışı ile kapıları kaldıracağız. Halk meclisleri kurup, halkımızın birebir bize ulaşabileceği platformlar yaratarak Gebze'yi halkımız ile birlikte yönetmek istiyoruz. Bunun için sizlerden destek istiyoruz" şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku