banner1006
SİYASET:
'Gebze'nin Gelenek Ve Göreneklerini Yaşatalım”

17 Ocak 2019 Perşembe 11:38

Başkan Adayı Çetinkaya, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve parti üyelerinin eşliğinde Gebzeliler Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi. Çetinkaya, Gebzeliler Derneği Başkanı Davut Nalbant ve dernek üyeleri ile birlikte, Gebze ile ilgili sohbet etti.

Gebzelilik bilincinin önemini vurgulayan Çetinkaya," Gebze’nin gelenek ve göreneklerini yaşatacağız" dedi. Çetinkaya, “Davetinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle tanışmak, fikirlerinizi ve çözüm önerilerinizi almak için buradayız. İYİ Parti olarak birincil hedefimiz Gebzelilik bilinci yaratarak Gebzeli olabilmek" şeklinde konuştu.

Büyük bir kent olan Gebze'nin aynı ölçüde büyük bir ekonomiye de sahip olduğunu ileten Çetinkaya, “Buna rağmen Gebze ciddi problemleri olan bir şehir. Trafik, ulaşım, altyapı, istihdam problemlerden bazıları ve biz bunları çözebilmek adına başkanlık görevine talibiz. Gebze yeni eski nesil yönetim zihniyetinden sıyırıp yeni bir anlayış ve mantalite yönetmeyi hedefliyoruz. Kısacası Gebze'yi yeni bir kent haline getireceğiz. Hedefimizi gerçekleştirmek için sizlerin desteğine ve oylarına ihtiyacımız var. Bunun için buradayız” dedi.

GEBZE AİLESİNİN FERTLERİYİZ

Dernek üyeleri tarafından yöneltilen cuma pazarının taşınması ile ilgili soruya cevap veren Çetinkaya, “Hepimiz Gebze ailesinin fertleriyiz. Gebze’nin gelenek ve göreneklerini yaşatabilmeliyiz. Pazarda eşimizi dostumuzu görür sohbet ederdik. Manavların yarısı fiyatına da alışverişimizi yapardık. Poşete de para ödemezdik. Artık durum böyle değil. Yeni yapılan pazar yeri gerçekten sıkıntı yaratıyor. Ziyaret ettiğimiz her yerde de vatandaşlarımızın bu konu ile ilgili şikayetlerini dinliyoruz" diye konuştu.

Yeni kurulan pazarda esnafına yeterli yer verilmediğini belirten Çetinkaya şunları söyledi: “Özetle esnafımız da halkımız da yeni pazar yerinden memnun değil. Zaten çoğu vatandaşımız da ulaşım nedeniyle gidemiyor. Biz pazar yerlerini herkesin ulaşabileceği, gelenek ve göreneklerimize uygun olarak modernize bir şekilde yapmak istiyoruz. Mevcut alanı da daha faydalı amaçlar için kullanmak istiyoruz. Bu söylediklerimizi yapabilmek içinde sizlerden destek bekliyoruz” dedi. Ziyaret sonrasında Çetinkaya dernek üyeleri ile toplu fotoğraf çektirdi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku