banner1006
SİYASET:
Genel Başkan mı olacak?

05 Ekim 2016 Çarşamba 11:03

Yerine gelmesi beklenen isimlerden birisi de, Kocaelili Birol Aydın. Son yerel seçimde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Aydın, istişarede en çok oy alan isimlerden birisi olduğu öğrenildi.. Katılımın yoğun olduğu istişare toplantısında Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve Kocaelili delegeler ve partinin önde gelenleri hazır bulundu. 30 Ekim’de gerçekleşecek ve Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın veda edeceği kongre öncesinde öne çıkan isimler belirlendi.

 İKİ PUSULA

Bu önemli istişare toplantısında katılımcılara bir zarf içinde iki pusula verildi. Genel başkan adaylığı için olan pusulada 5 isim yazılması istenirken, ikinci pusula da ise Genel İdare Kurulu Üyeliği için 15 kişinin yazılması istendi. Yaklaşık 2 bin partili her iki koltuk için de aklından geçen isimleri yazdı. Bu sırada büyük heyecan yaşanırken, aynı zamanda partililer kulis çalışması yaptı. Genel başkan adaylığı için ismi yazılan isimlerin başında da Kocaelili Birol Aydın geldi. Genel merkezdeki önemli isimlerin de desteklediği Aydın, temayülde en çok oy alan isimlerden birisinin olduğu öğrenildi. Gebze’de ilçe başkanlığı, Kocaeli’den milletvekilliği adaylığı gibi görevler üstlenen Aydın, son seçimde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu. Aydın şu anda genel başkan yardımcısı.

 İŞTE O İSİMLER

Partinin genç ve gelecek vaat eden isimlerinden birisi olan Aydın’ın yanı sıra genel başkanlık için ismi yazılan isimler şöyle: Konya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, Sivas eski Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski milletvekillerinden Lütfi Yalman, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, İlyas Tongüç, AGD Genel Başkanı Salih Turhan, Fatih Aydın, Mete Gündoğan ve Selman Esmerer.

banner982
Anahtar Kelimeler
SAADETGebze Siyaset
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku