SİYASET:
GEREKEN YAPILIYOR!

13 Ekim 2016 Perşembe 12:16

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ankara ziyareti öncesi değerlendirmelerde bulundu. Terör Örgütü PKK’nın AK partili siyasetçileri hedef almasına yönelik açıklamalarda bulunan Ceyhan, “Partimize yönelik saldırılar devam ediyor. Milleti püskürtme ve millete korku salmak istenmektedir. Partimizi de durdurmaya yönelik saldırılar var. Ankara’da valimiz Ercan Topaca başarılı çalışmalarına devam edecektir. Ankara ziyaretimizde Gölbaşı Özel Harekat Merkezi’ni ziyaret ettik. Tramvay konusunda gereke görüşmeler yapıldı. Biraz sabretmek önemli. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a Kocaeli Adliyesi hakkında gereken bilgiyi verdik ve bakanımız arazi sorununun çözülmesi sonrasında yeni adliye binasını yapılacağını açıkladı” dedi.

 KAHRAMANLIĞIN ÖTESİNDE

“86.99 puanla yine birinci olduk. TPS’de puanlama sistemi değiştirildi. Puanlama sayesinde yeni format ortaya çıktı. İlçelerin de performansı önemlidir. Ömer Halis Demir Parkı’nın açılışına katılacağız. Bir de 15 Temmuz hakkında rapor hazırlandı. Genel merkeze sunuldu. Kendisinin yaptığı kahramanlığın ötesindedir. Koordinatör milletvekili ile birlikte çalışma yapıyoruz. Teşkilat bağlamında kişilerin fantezilerine uymak gibi bir derdimiz yoktur. 2013 yılından bu yana FETÖ ile mücadele ediyoruz. Yönetimlerimiz oluşurken çok dikkat edildi. FETÖ ‘terör örgütü’ dediğimizde kimse inanmadı. Şimdi AK Parti’de FETÖ’cü yok mu diye goy goy yapılmak istenmektedir. Parti içerisinde bizler çalışma yaparken, belediyelerde valilik tarafından yapılmaktadır. Durmuş değiliz, bu sinsi yapıyla mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. AK Parti’den çok diğer partilere sormaları daha doğru olacaktır. Kendi içlerinde ağabeyler vardır.

 BÜYÜK BİR CAMİAYIZ

Yarın seçim olacakmış gibi hazır durumdayız. Her saat alanlardayız. Teşkilatlarımız dik ve diridir. 2017 yılında yeni anayasa yapılması zorunludur. Belki bu dönemde referandum olabilir. Bu sayıları üreten teşkilatlarımız değildir. Ülke genelinde FETÖ bağlantısı olan kişi tespit edildiği an genel merkez gerekeni yapıyor. Biz büyük bir camiayız. İçimizden çıkabilir, çıkacaksa da bu yapıyı suçlamazsınız. Kocaeli’den FETÖ’cü çıkarsa genel merkez gerekeni yapar biz sadece destek veririz. Mış-muşlara bakılmasın. Benim hesap verdiğim yer genel merkezdir. Net bilgisi olan varsa bize bilgi versin.

 ACILARLA OYNAMASINLAR

En fazla mağdur Türk milletidir. Hem psikolojik hem de ekonomik anlamda. Burada mağdur edebiyatı yapmasınlar. Mağdur olan dilekçesini verir. Burada 15 Temmuz darbe girişimi unutturulmak isteniyor. Bank Asya konusunda mağdur olanlar inceleniyor. Özel yazışma programı olanlar da kusura bakmasınlar bedeli öderler. Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında kurum tarafından soruşturma başlatılmış. Hassas süreçte kimse acılarla oynamasın. Operasyonlar devam ediyor. Terör örgütünün yanında olan hiç kimse bizim yanımızda değil karşımızdadır. Herkes sosyal medyasına dikkat etsin. Anaların gözyaşı aynı renktedir. Ancak biri ülke savunması için şehit olurken diğer ülkemize karşı olandır. Bunu bakmak gerekiyor.”(Selçuk Esmer Gecal)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku