SİYASET:
Giresunlulardan Çiftçi'ye Tam Destek

22 Ocak 2019 Salı 08:07

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği, Toplu Konak ve Gökçetaş Köyü Derneklerince Çayırova Şekerpınar Mahallesi’nde kendisi için verilen kahvaltı programına katıldı. Üyeler tarafından büyük ilgiyle karşılanan Çiftçi, vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

Buluşmasında, “Başınızı öne eğdirecek hiçbir yanlış işin içinde olmayacağım” diyen Çiftçi, “Benim sizinle can ve kan bağım var. Bu da bana ekstra vebal yüklüyor. Birlikte çok mücadele verdik. Burada partimize hizmet etmiş büyüklerimiz var. Sizin başınızı öne eğdirecek hiç bir yanlış işin içinde olmayacağım” diye konuştu. Çiftçi, ilçenin aldığı hizmetleri daha ileri noktaya taşımak istediklerini ve Çayırova’ya güzellikler katacaklarını, yapacağı her işi ortak akılla yürütüp istişareye önem vereceklerini kaydetti.

BİZLERİ MUTLU ETTİ

Giresun Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı İlhan Avutman da yapmış olduğu konuşmasında, “Hemşerimizin Çayırova gibi büyüyen ve gelişen bir ilçeden aday gösterilmesi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Belediye başkan adayımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyor, kendisinin yanında olacağımızı bilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Programa; Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği Başkanı Kemal Tokmak, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği Başkanı İlhan Avutman, Çayırova Giresunlular Derneği Başkanı Aydın Turan, Gökçetaş Köyü Derneği Başkanı Mehmet Tunç, Toplu Konak Köyü Derneği Başkanı Muammer Suyabatmaz, Giresun’lu siyasetçi, işadamı, sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Program sonunda katılımcılar hatıra fotoğrafı çekilirken, karşılıklı teşekkür ve başarı dilekleriyle programdan ayrıldılar.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku