banner1024
SİYASET:
'Gönlümüzde kapımızda açık olacak”

11 Şubat 2019 Pazartesi 08:38

   AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan Türkiye Caferileri Vakfı’nı ziyaret ederek istişarede bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da yer aldığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşirken AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yerel seçim süreciyle ilgili çalışmaları ve projeleri aktardı.


MUZAFFER BIYIK’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Türkiye Caferileri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Utar, ziyaret nedeniyle AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve AK Parti heyetine teşekkür ederek “Muzaffer Bıyık’ın belediye başkan adayı olması bizleri memnun etti. İlçe başkanlığı döneminde her zaman bizlerle birlikte oldu. Belediye başkanı olduğunda da aynı şekilde bizimle birlikte olacağına şüphemiz yok. Biz açıkça söylüyoruz Muzaffer Bıyık’a desteğimiz her zaman sürecektir. Birlikte yol yürüyeceğiz. Her zaman yanınızda olacağız. Kayıtsız şartsız destek olacağız ve belediye başkanı seçilmeniz için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

HER ZAMAN BİRLİKTE OLACAĞIZ

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise gösterdikleri sıcaklık ile verdikleri destek nedeniyle Caferilere teşekkür ederek şöyle konuştu: “9 yıl ilçe başkanlığım boyunca sizlerle her zaman istişare içinde olduk. Gönlümüz de kapımız da size her zaman açık oldu. Belediye başkanı olduktan sonra da size aynı şekilde hem gönlümüz hem kapımız sonuna kadar açık olacak. Darıca’yı hep birlikte yöneteceğiz. Sizin derdiniz benim de derdim olacak. Gönül belediyeciliğinin bir gereği olarak her zaman birlikte olacağız” ifadelerine yer verdi.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku