SİYASET:
'Gönlünü vermedikçe, gönül bulamazsın”

22 Kasım 2018 Perşembe 16:15

AK Parti’nin 31 Mart 2019 seçimlerinde sloganı “Gönül Belediyeciliği” olarak belirlendi. Yeni dönemde uygulanacak slogan bölgemize hiç de yabancı olmayan bir slogan aslında. Bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan “Gönül Belediyeciliği” sloganı akıllara Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı getirdi. Zira “Gönül belediyeciliği” yerel anlamda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile özdeşleşmiş durumda. Yaklaşık 15 yıldır ve 3 dönem boyunca “Gönül Belediyeciliği”ne vurgu yapan Başkan Karabacak’ın sloganı, genel merkez tarafından bu kez tüm ülke çapında kullanılacak.

KARABACAK 15 YILDIR KULLANIYORDU

İlk kez Belediye Başkanı seçildiği 2004 seçimlerinde “Hizmet gönül işidir” sloganıyla yola çıkan Başkan Şükrü Karabacak, daha sonra 2009 seçimleriyle beraber Tasavvuf dünyamızın önemli isimlerinden, sevginin sembolü Mevlana Celalettin Rumi’nin “Gönlünü vermedikçe, gönül bulamazsın” sözünü slogan haline getirmiş ve bu felsefeyi şiar edinmişti. İlçede gerçekleşene her yatırım ve faaliyette bu sloganları kullanmasının yanı sıra açıklamalarına da bu iki sloganı vurgu yapan Karabacak’ın yerel belediyecilikte düstur edindiği “Gönül Belediyeciliği”nin AK Parti Genel Merkezi tarafından kabul görmesi, Darıca’ya da büyük prestij kazandırdı.

DARICA’DAN ÜLKE GENELİNE YAYILDI

Daha önce 2004 yerel seçimlerinde “Ak Eller, Ak İller”, 2009 Yerel Seçimlerinde “Sen Türkiye’sin, büyük düşün” ve "İşimiz hizmet, gücümüz millet" sloganlarını kullanan AK Parti, 2019 Yerel seçim broşürleri hazırlık aşamasında “Gönül Belediyeciliği ”vurgusunu ön plana çıkarmaya hazırlanıyor. Darıca’dan ortaya çıkan “Gönül Belediyeciliği” bu sayede tüm ülke sathına yayılacak.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku