banner1024
SİYASET:

22 Ocak 2019 Salı 12:34

           Zeki Aygün Derince ilçesinde yaşayan roman dernekleri ile akşam saatlerinde bir araya gelerek yapılması öngörülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Tüm gününü Derince Yavuz Sultan Mahallesine ayıran Zeki Aygün, Mahalle Muhtarı Ali Cenk Akgün’ü muhtarlık binasında ziyaret ederek programına başladı. Mahalle esnafı ve sakinleri ile bol bol görüşme imkânı elde eden Zeki Aygün; Ölçemediğinizi yönetemezsiniz. Vatandaşlarımızın bizlere aksettirdiği tüm konulara öncelik göstererek projelerimizi ona göre yapacağız. Şehrin önceliklerini belirliyoruz. Seçim çalışmalarımızda kıymetli vatandaşlarımız bizlere her türlü fikir ve önerilerini anlatıyor bizlerde bunları uygulamaya koyabileceğimiz projeler haline getiriyoruz” dedi.

YÖNETİM ANLAYIŞIMIZI DİLE GETİRİYORUZ

Aygün; birilerinin esnaf ziyaretlerinde yaptığı gibi el sallayarak, tokalaşıp çekip gitmek için değil, vatandaşa dokunmak onların derdiyle dertlenmek, güldüğü yerde gülebilmek, ağladığı yerde ağlayabilmek için insanların arasındayız. Bugün insanlar arasında nasılsak yarında bu şehri yönetirken aynı olacağız. Kibir yerine tevazu ve güler yüz gösterirseniz yapılamayacak hiçbir şey yoktur.

Benim Cumhurbaşkanım ve Genel başkanım İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olduğu dönemde eşini alıp böyle ihtiyaç sahibi vatandaşımızın sofralarına misafir oluyorsa, bizimde gitmemiz gerekir.

Cumhurbaşkanımız şimdi de gönül sofralarına misafir oluyor, taksi duraklarına gidiyor, insanlara dokunuyor. Milletin adamı dememizin sebebi bu zaten. Seçildikten sonra görünmez olma anlayışının yerine, seçildikten sonra her yerde daha çok görünür olma anlayışı geldi. Cenazeye, düğüne, vatandaşın kahvesine, derneğine gidebilmek de bunların içinde. Buradaki tek ayrım, yaptığın işleri yapmış olmak için yapmayacaksın. Fotoğraf vermek için yapılan yapmacık işler gönle girmiyor. Kimsesizlerin kimi olmakla gönül belediyeciliği yapılır.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku