banner1006
SİYASET:
'Gönül bize Bahçeli'nin emaneti”

25 Ocak 2019 Cuma 08:33

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Bekirdere’de vatandaşlar ile buluştu. Mutay Cafe’de gerçekleşen programda, başkan adayı Gönül’ün yanı sıra AK Parti İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti Milletvekili Sami Çakır, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolu Başkanı Betül Yazıcı, MHP Kocaeli eski Milletvekili Kemal Köse ve bölge halkı katılım gösterdi. Çay ve simit eşliğinde gerçekleşen sıcak buluşmaya vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Programda konuşan Köse, “Sibel Hanımefendi bize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emanetidir. Biz Türk İslam kültüründe emanet ne demek çok iyi biliriz” dedi.

“Bekirdere İzmit’in en önemli dinamiklerindendir” diye konuşan Gönül, “Biz herkesin başkanı olacağız hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Cumhur İttifakı’yla beraber Milliyetçi Hareket Partisi’nden arkadaşlarımızla, Ülkü Ocakları, Alperen Ocakları’yla, AK Parti’nin tüm teşkilatlarıyla büyük bir aile olarak bu seçimde halkımıza hizmet coşkusuyla, birlikte yola çıkıyoruz” şeklinde konuştu.


Gönül’ün konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan eski MHP Milletvekili Kemal Köse, “Sibel Hanımefendi bize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emanetidir. Biz Türk İslam kültüründe emanet ne demek çok iyi biliriz. 31 Mart akşamı inşallah İzmit’te burçlara Cumhur İttifakı’nın sancağını dikeceğiz” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku