SİYASET:
Hürriyet Hacıları ziyaret etti

29 Eylül 2016 Perşembe 10:39

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, meclisin tatil olduğu her gününü ayrı bir ilçeye ayırmaya devam ediyor. Gittiği her ilçede insanlara dokunmanın önemli olduğunu sık sık dile getiren Hürriyet, Hac görevini yerine getiren hacıları ziyaret etmeye de özen gösteriyor.

“ALLAH HERKESE NASİP ETSİN”

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet ilk olarak Hac vazifesini tamamlayan İzmit’te faaliyet gösteren Dokuzlar Ticaret’in sahibi Halil Güngör ve kardeşi Mahir Halil Dokuzlar’ı işyerlerinde ziyaret etti. Hürriyet daha sonra İzmit Horozum Köyü’nde ikamet eden İzmit Belediye Meclis üyesi İsmail Kamış’ı da unutmadı. Derince ilçesinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret sonrasında ise partisinin ilçe Başkanı Nihat Değer ile beraber Hac vazifesini tamamlayan Bayram ailesini de ziyaret eden Hürriyet, ikram edilen hurmalardan tadan ve zemzem suyundan içerek, "Allah herkese kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin" temennisinde bulundu. Derince ziyareti dönüşü İzmit ilçesinde de hacıları ziyaret etmeyi sürdürdü

“HACILARIMIZI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İzmit Belediyesi meclis üyesi Ercan Umutlu ile beraber CHP İzmit ilçe Yöneticisi Harun Arıcan’ın kutsal hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen babası Bekir Arıcan’ı ziyaret etti. Alikahya Mahallesi’nde ikamet eden ve hac ziyaretinden yeni dönüş yapan Hakkı Çavuşlu ve ailesinin evinde misafir oldu. Ziyaretlerden sonra konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “Hacılarımızla bir araya gelip, orada yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymışız gibi huzur bulduk. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, hayırlı olsun dileklerimizi ifade ediyoruz. İleri günlerde de kutsal görevlerini tamamlayan hacılarımızı ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku