SİYASET:
İdam için imza kampanyası!

20 Temmuz 2016 Çarşamba 11:17

 Girişimin bir terör eylemi olduğunu söyleyen Yıldız, “Yaşanan girişim bir terör eylemidir. Terörün her türlüsünü şiddetle ve nefretle çok net bir şekilde kınıyoruz. Bundan 20 yıl önce ‘Ben namlusunu milletine çevirmiş tanka selam durmam’ diyerek o gün 28 Şubatçılara dersini veren rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile dava arkadaşı olmanın onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 PROVOKASYONLARA DİKKAT

Provokasyonlara dikkat çeken il başkanı Yıldız, “O gün Muhsin başkanımız yanında aynı duruşu diğer siyasiler sergilemiş olsalardı, bu gün bu girişimler asla yaşanmayacaktı. Bizler bu gün siyasi kimliğimizin bir teferruat olduğu düşüncesiyle sadece vatan diyoruz. Hepimiz demokrasinin yılmaz savunucusu düşüncesi ile sokak nöbetimizi milli ve İslami kuralları çiğnemeden, şova dönüştürmeden, ötekileştirip ayrıştırmadan, provokasyonlara dikkat ederek devam ettirmeliyiz.

 İDAM CEZASI İÇİN

Her türlü terör saldırısı ve ülke çıkarında dün olduğu gibi bu günde ve bundan sonrada devletimizin en yakınında olacağımızın bilinmesini isteriz. Namlusunu güvenlik güçlerimize ve milletimize çevirmiş, tetiğine basmış, bombalamış vatan hainlerine ve bölücü teröristler ile tecavüzcülere idam cezasının getirilmesi için imza kampanyası başlatma kararı alınmıştır. Rabbim böylesi durumları bir daha yaşatmasın.”

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku