banner1001
SİYASET:
'İnsanımızla birlikte alın teri dökeceğiz”

14 Aralık 2018 Cuma 10:04

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Kocaeli’nin Anadolu’ya geçiş yolları üzerinde bulunmasıyla birlikte yoğun bir sanayi kenti olduğunu ifade eden Büyükakın, “Kocaeli Sanayi Odası bu anlamda önemli bir görev ifa ediyor. Sanayimizin gelişmesine, ülkemizin ve kentimizin kalkınmasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“SİZİNLE BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN MUTLU OLURUZ”

Kocaeli’nin gelişimi ve kalkınmasına dönük çalışmalarımızı ilgili tüm taraflarla görüştüklerini dile getiren Zeytinoğlu, “Bununla birlikte Büyükşehir Belediyemiz ile bu anlamda iyi ilişkiler geliştirdik. İnşallah siz seçildiğinizde bu ilişkilerimizin devam etmesini istiyoruz. Beraber çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah başarılı olursunuz. Biz oda olarak sizinle birlikte çalışmaktan mutlu oluruz” ifadelerini sarf etti.

 

BÜYÜKAKIN, “BU BÜYÜK İŞİ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” 

Sanayisi ile Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Kocaelimize, milli hedeflerimize ulaşmak için büyük iş düştüğünü vurgulayan AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Bu büyük işi birlikte başaracağız. Sanayimizi ve ürettiğimiz katma değeri artırmak için insanımızla birlikte alın teri dökeceğiz. Kentimizin mili gelire sunduğu katkısı ile birlikte önemli bir sorumluluğu olduğunu da biliyoruz” açıklamasını yaptı. Birliktelik karşılıklı yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

YILDIZ’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı...

Haberi Oku