banner1024
SİYASET:
Kaman'dan Darıca Çıkarması

04 Şubat 2019 Pazartesi 09:02

Hafta sonu tüm gününü Darıca'da geçiren Serdar kaman önce Millet İttifakı'nda bulunan CHP ve İyi Parti'ye ziyaretlerde bulundu ve ardından havanın güzel olmasıyla birlikte darıca sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi. Darıca'lıların büyük ilgi gösterdiği Kaman sorunları dinlemeyi de ihmal etmedi.

Dr. Serdar Kaman'ın Darıca gezisinde ilk durağı İyi Parti İlçe Teşkilatı oldu. Burada Kaman'ı İlçe Başkanı Özer Yıldız ve kalabalık bir partili grup karşıladı. Daha sonra CHP İlçe Örgütünün genişletilmiş İlçe toplantısında katılan Dr. Serdar Kaman burada yaptığı konuşmada, "Yaptığımız ittifak milletimizin yararınadır. Çoluk çocuğumuzun geleceği için bu mücadeleyi var gücümüzle veriyoruz. Sizlerin çabasıyla inşallah 31  Mart akşamı hem Darıca'yı ve hemde Büyükşehiri Allahın izniyle alacak, sosyal ve şeffaf belediyecilik nasıl yapılırmnış iktidar partisine göstereceğiz." ifadelerine yer verdi.

Daha sonra kalabalık bir grupla kent merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaman, Darıcalı'ların sorunlarını dinledi. Ülkenin geldiği ekonomik zorluklarından dolayı vatandaşın iktidara kızgınlığı söylemlerinden açıkça belli olurken, değişimin şart olduğu vurgusununda altını çizdiler. Darıca'daki ziyaretlerinde daha sonra yine esnaf turu yapan Millet ittifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Yakup Törk'le karşılaştı, Kaman ve Törk ayak üstü bir müddet sohbet ettiler. Sohbette her iki adayında vatandaşın teveccühünden dolayı yüzü gülerken, Darıca Belediye başkan adayı Törk, Kaman'a abi diye hitap ederek "Darıcalı vatandaşlarımızdan kendim için olduğu kadar sizin içinde oy istiyorum ve kesinlikle kazanacağız Ben Darıca'yı kazanacağım ve sizide Büyükşehir belediye başkanımız yapacağız" şeklinde konuşarak abim dediği Kaman'a desteğini açıkça gösterdi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku