SİYASET:
'Kandırmayacağım”

24 Temmuz 2015 Cuma 16:06

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Gebze’de yaptığı açıklamada; “Sorunları gündeme getireceğim fakat hiçbir zaman sizleri kandırmayacağım” dedi. Sancaklı’nın CHP’li Vekillere gönderme yaptığı konuşuluyor.
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Seçimlerin ardından teşekkür turuna çıkan Sancaklı, Gebze’de yaptığı basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gazetemizin “Kocaeli’nin sorunları ile ilgili geçen dönem Lütfü Türkkan’ın verdiği soru önergeleri ve yaptığı çalışmalarla ilgili kendisiyle görüştünüz mü? O sorunları gündeme getirecek misiniz?” şeklindeki soruya çarpıcı açıklamalarda bulunan Sancaklı, “Ben Kocaeli halkını kandırmayacağım” dedi.
“YALANDAN GÜNDEM YAPMAYACAĞIM”
Meclisin 1 Ekim’e kadar tatil olduğunu dile getiren Sancaklı; “Kocaeli’nin sorunlarıyla ilgili başta il başkanlığı ve teşkilatlar olmak üzere bir hazırlık yapılıyor ve benim önüme konuluyor. Bu konuyu prosedürüne uygun olarak bizde bildireceğiz. Ama şuanda bazı arkadaşlar basının önüne çıkıp, ‘Şu soru önergesini verdik, bu soru önergesini verdik’ diyorlar ya, arkadaşlar haberiniz olsun meclis 1 Ekim’e kadar tatil. Saffet Sancaklı’da şuanda orada bir kanun teklifi verip, yalandan gündemde bak bizim vekil çalışıyor. Kısaca kandırmayacağım sizleri” dedi.
“HİÇ BİR ZAMAN GÖRÜNTÜ YAPMAYACAĞIM”
Soru önergesi veren milletvekillerini eleştiren Sancaklı; “Sorunlarla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız, gündeme taşıyacağız, üzerine gideceğiz ama hiçbir zaman görüntü yapmayacağım sizlere haberiniz olsun.O görüntü yapan arkadaşlara da siz eğer sorarsanız, mesela kime soru önergesi verdin? Sonucu ne oldu? Diye. Tekrar söylüyorum arkadaşlar 1 Ekim’e kadar meclis tatil” dedi. 


banner982
Anahtar Kelimeler
“Kandırmayacağım”
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
yalnız kurt 9 yıl önce

başkalarının emeği çalışmasıyla bedavadan vekil oldun , olan lütfü beye oldu , senin ne işin var siyasetle git spor yap ben partime oy verdim sana değil ama sana hakkımı ben ve benim gibi bir çok ülkücü helal etmiyor saffet bey bilesin ...

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku