banner1024
SİYASET:
Kapatılmasını istedi!

28 Temmuz 2015 Salı 12:18

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yazılı açıklamasına yakın bir açıklama yapan Ünlü, “Suruç katliamının halen kim ya da kimler tarafından organize edildiği, hangi amaçların gözetildiği bir muammadır. Kobani’de sivil kalmamışken; HDP, ESP ve bazı bölücü sivil toplum kuruluşlarının teşviki ve üç beş oyuncakla Suruç’a ölüme gönderilen gençlerin teröre kurban seçildiği neredeyse kesine yakındır. Bölücülüğün iki ana aktörü PKK ve HDP tarafından planlandığı anlaşılan, AKP’nin de sessizliğe büründüğü ölüm tezgahının Suruç’ta kurulması şöyle dursun, Türkiye’yi uçurumun kenarına kadar savurması büyük badirelere neden olmuştur.
HDP İÇİN HUKUK ÇALIŞTIRILMALI
Şehirlerde güpegündüz uzun namlulu silahlarla gezen, etek giyip maske takacak kadar insanlıktan çıkan alçaklar; sınırlarımızdan içeri sızıp cinayet işleyen şerefsizler, bunların arkasında duran, himaye eden odaklar derhal ve acilen temizlenmelidir. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ise teröristlere övgüler düzen, ve terörle arasına mesafe koyamayan Kandil siyasetçileri hakkında hemen devreye girmeli, hukuku çalıştırmalıdır. Anayasa’ya ve Siyasi Partiler Kanuna muhalif ve aykırı davranışlar sergileyerek şiddet ve teröre siyasi mühimmat sağlayanlara atıl ve hareketsiz kalmak PKK’ya dolaylı arka çıkmak anlamına gelecektir.
SON DAKİKAYA KADAR BEKLEYİN
Başbakan’ın çözüm sürecini terk etmesi, bunu da milletimize ilanıbugünkü hassasiyet düzeyi yüksek dönemde milli ve tarihi bir görev olarak önündedir. Süreç ihaneti,milli birlik ve kardeşliğimizin birliğini bozuyor. Biz bu süreci hiçbir zaman kabul etmedik ve bu safsata hemen bitirilmelidir” diyerek sürekli gündemde olan MHP il binasının satın alınmasıyla ilgilide Ünlü, son dakika ve son saniyeye kadar zamanımı kullanacağım. Bu binanın satın alınması konusu bir tek bizi ilgilendiriyor. Merak edenler son günü beklesin” dedi.




banner982
Anahtar Kelimeler
Kapatılmasını Istedi!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku