SİYASET:
Kılıçdaroğlu'nu mahkemeye verecek!

10 Şubat 2016 Çarşamba 10:15

 AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Basın açıklamasında konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Türkiye’nin terörle olan mücadelesinde hükümetimiz; mücadeleden sapmadan bir tek terörist kalmayana dek mücadele edecek. Bu mücadele noktasında sona doğru yaklaşıyoruz. Sadece PKK terörü değil, satın alınmış tüm kiralık katillerini de, dış güçlerinin kiralık katillerini de yok edeceğiz. Yüzde 90’lık kısmı halloldu. Cizre’de yüzde 99’luk kısmı bitti. Sur’da da sona yaklaşmışız. Devletin otoritesini bozmaya çalışacak her şeyin karşısında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 BU BAHAR SORUN TERÖR BİTECEK
Ceyhan, “Başbakanımız o bölgeyi ziyaret etti. Mücadele bittikten sonra bu ilçelerde bölge halkının ve şehrin yeniden imarı için 10 maddelik bir plan açıklandı. Buralarda bir kamu düzeni oluşacak. En önemlisi madde bu olacak. Ekonomi güçlensin diye çalışmalar yapılacak. Birçok konuda adımlar hızlı bir şekilde atılacak. Vatandaş ta esnaf ta sıkıntılarından kurtarılacak. Şehirlerin imarı yapılacak. Bir yandan modern şehirler kurulurken, yeter ki binalar yapalım demeyeceğiz, tarihi dokuyu da koruyacağız. Milli birlik ve kardeşliğimizin gelişmesi için bütün çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu bahar terör sorunlarının bittiği bir bahar olacak. Şunu bilmek gerekir ki tüm güvenlik güçlerimiz en ufak bir prim vermeden toprağımıza göz dikenlerin karşısında olacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.
 ŞIMARMAYACAĞIZ
Ceyhan, “Başbakanımızın da iştiraki ile güzel bir kongre icra etmiştik. Birinci senemizi devrettik. Bu süreçte iki genel seçim ve iki mitingi gerçekleşti. Diğer yandan 7 Haziran’daki hüznü ve 1 Kasım’daki sevinci yaşamış bir teşkilatız. 7 Haziran’da bize verilen mesajı aldık ve bunu 1 Kasım seçimleriyle atlattık. 7 Haziran’da verilen mesajı unutmuyoruz, 1 Kasım’ın şımarıklığını da yaşamayacağız. Bundan sonraki süreçte bu mesajları unutmadan, milletimizin içinde yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
DAVA AÇACAK
Ceyhan, “Sayın Cumhurbaşkanımıza ana muhalefet liderinin hakaret etmesi ile ilgili suç duyurusunda bulunan birçok vatandaş ve teşkilat mensubumuz oldu. Bu tavrı destekliyoruz. Şahsım adına bununla alakalı bu hafta içinde bir şikâyet başvurum olacak. Cumhurbaşkanı bu ülkenin lideridir. Diğer siyasi parti liderlerine tavsiyem bu tarz davranışlarda bulunmamaları yönündedir. Cumhurbaşkanı’na yapılmış hakaret hem bu devlete ve millete yapılmış hakarettir. Hepsini protesto ediyorum. Bu hakaretler hepimize yapılmıştır. Bu konu hakkında Sarıbay’ın açıklamasını doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.
 KENDİ İSTEĞİ İLE İSTİFA ETTİ
İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek’in istifası ile alakalı konuşan Ceyhan, “Kendi isteği ile istifa etmiştir. Ailesel sıkıntılarının olduğunu söyleyerek bize istifasını sundu. Emine ablamıza kalması için rica da bulunduk ancak kendisi bunun daha iyi olacağını söyledi. Bize de saygı duymak düşer. Partimize emek vermiş, gayret göstermiş takdir ettiğimiz bir ablamızdır. İstifası bizi üzmüş de olsa, birlikteliğimizin süreceğini söylemek istiyorum. Birkaç gün içerisinde bir çalışma gerçekleştirerek, kadın kollarımızdan birini istişare sonucu kadın kollarımıza atamak istiyoruz. Başvuru yapmak isteyen arkadaşlarımızın başvurularını alarak, Kadın Kolları Genel Merkezi ile koordineli olarak bir çalışma yürüterek Kadın Kolları Başkanı’mızı atamak istiyoruz. Bu ayın sonuna kadar bu konuyu çözmek istiyoruz. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkan vekili olarak görev yapan Emine Okanalp, Kadın Kolları Başkanı’nın yerine bakıyor” şeklinde konuştu.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku