SİYASET:
Kurtuluş Savaşı kadar önemli

29 Temmuz 2016 Cuma 10:43

Kalyoncu darbe girişiminin Kurtuluş Savaşı kadar önem taşıdığını dile getirerek “Tarihte görülmemiş bu hain ve alçak darbe girişimcileri ve vatan haini Amerika ve İsrail uşağı FETÖ terör örgütü ve yandaşlarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.  “dedi.

 İDAM CEZASI GERİ GELMELİ

Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Kalyoncu basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı. “İnsanlıktan  nasibini almamış FETÖ terör örgütü bu aziz millete ve devlete nasıl hesap vereceğini  hep birlikte takip edeceğiz. Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği (KADER) olarak halkına tanklarla yürüyen, silah çeken, halkın parası ile alınan F-16'lar  ile meclise ve milletine bombalar yağdıran, bu emirleri veren alçak ve şerefsizleri milletin huzurunda idam edilmelerini önemle yetkililerden rica ediyor bu kararı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden bekliyoruz.”

 HALK "DESTAN" YAZDI

Hesaba katmadıkları Osmanlı Torunu vatanperver halkımızın, böylesine büyük bir darbeyi önlemesi, dünyaya  ne kadar büyük, cesur olduklarını ve vatanına bağlılıklarını, kenetlenmesini  de bu vesileyle görmüş bulunuyorlar. Halkımızla din, dil, ırk fark etmeksizin  tüm siyasi patilerin de tek bir vücut halinde birlik olup bu kahpe şerefsizleri püskürtmeleri bir kurtuluş hareketi olarak tarihe geçmiştir. Halk, iradesine darbe vurmak isteyen şeref yoksunları karşısında destan yazmıştır.

 İLK GÜNKÜ KARARLILIKLA MEYDANLARDAYIZ

Bununla birlikte Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği olarak ilk günden itibaren, ilk günkü kararlılıkla İzmit Perşembe Pazarı alanında demokrasi nöbetinde yerimizi alıyor, Milli İrade'ye karşı yapılan alçak darbe girişimi karşısındaki dik duruşumuzu sürdürmeye devam ediyoruz.

Milli irade ve demokrasi nöbetleri için sokaklara inen tüm vatan sevdalılarına minnettarız ve şükranla tek tek küçüğüyle büyüğüyle kadınıyla erkeğiyle çocuğuyla yaşlısıyla genciyle inen milletimi bir kez daha kutluyorum Allah razı olsun hepinizden. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor yakınlarına başsağlığı diliyor yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku