banner1006
SİYASET:
MHP komisyon kuracak!

26 Ağustos 2016 Cuma 10:51

Partisinin il binasında basın açıklaması gerçekleştiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında mağdur olduğunu düşünen vatandaşlara yönelik bir komisyon kuracaklarını açıkladı. Kurulacak FETÖ mağdurları komisyonunun başkanlığını yapacak olan Avukat Havva Köse ile partisinin il binasında basın açıklaması gerçekleştiren Aydın Ünlü komisyon üyelerinin isimlerinin netleşeceğini belirtirken, haftanın belirli günleri toplanacak komisyonun kararlarının genel merkeze ileteceğini ifade etti.

 “TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Geçtiğimiz gün Ankara’da Genel Merkez’de gerçekleştirilen toplantıda gündeme gelen konular hakkında bilgiler veren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,”Genel merkezimizde il başkanları toplantısı yapıldı. Gündeme dair değerlendirmeler yapıldı. Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından normalleşme süreci, önce ülkem denen siyaset, FETÖ mağdurlarına yönelik komisyon kurulması, partiye paralel yapıdan sızmaların önlenmesi, gibi bir dizi konularda değerlendirme yapıldı. Bizde FETÖ mağdurlarıyla ilgili Avukat Havva köse başkanlığında bir komisyon kuruyoruz. MHP’yi sayan, tüm vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Notlarımızı alıp bir değerlendirmeden sonra genel merkeze gönderileceğiz dosyaları” ifadelerini kullandı.

 “GENEL MERKEZE İLETECEĞİZ”

Ünlü basın açıklamasında,”Türkiye Cumhuriyetinin bazı vatandaşları açığa almıştır, bazıları tutuklanmıştır. Bu süreçte bunlar yaşanacaktır. Ama suçlu ve suçsuzu ayırmak adına MHP olarak bu konuda sıkıntısı olan arkadaşları değerlendirmek üzere buraya davet ediyoruz. Bu bizim görevimizdir. Burada mağdur derken FETÖ imamlığı yapmış olanlardan bahsetmiyoruz. Devletin işine karışmak bizim işimiz değil. Örneğin bank Asya’da hesabı var diye açığa alınmış insanlar var. Biz bu komisyonda bu açığa alınan arkadaşlarla ilgili düşüncemizi genel merkeze ileteceğiz” şeklinde konuştu.

 “KOMİSYON AVUKATLARDAN OLUŞACAK”

Komisyon il binasında görüşmelerini yapacak diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,”Biz belli günlerde dosyaları toparladıktan sonra değerlendirmeler yapılacak. Örneğin vatandaş facebook’a yazdığı yazı yüzünden açığa alınmış gibi bilmeden işin içine girenler için bir durum söz konusu. 2007’de FETÖ tarafından davasız bir şekilde 9 ay dinlenerek cezaevine girmiş biriyim. Böyle bir il başkanı olarak bu FETÖ İblislerini savunmak gibi bir düşüncem ve hakkım yoktur. Bu komisyon tamamen avukat arkadaşlarımızdan oluşacak bir komisyon olacak. Cuma günü komisyonda bulunan isimler açıklanacak” diye konuştu.

 “ÇOK HASSAS BİR SÜREÇ”

Geçtiğimiz gün Ankara’da genel merkezde gerçekleştirilen toplantıda Kamuoyunun MR’ının çekildiğini vurgulayan Ünlü,”MHP’nin 7 aylık süreçte siyasi MR’ı çekildi. Kim hangi ilaçla iyileşir bunu hepimiz gördük. Yeniden yapılanma içerisinde yer alanlar ne genel başkanın ne de MHP’nin yanında yer alabilirler. Parti içerisindeki kripto paralellerle ilgili analizler yapılacaktır. Bu çok hassas bir süreçtir. Biz uzun süredir siyaset yapan bir ekibiz. Kim necidir iyi biliriz. Bu kapasiteye sahibiz. Bunun için komisyon kurmaya gerek yoktur” dedi.

 “AYIKLANMA SÜRECİ OLACAK”

Parti içerisinde yaşanması gündeme gelen parti içi ihraç konusuyla ilgili açıklamalarda da bulunan Ünlü sözlerini,”İlçe başkanlarımızla bir toplantı yapacağız. Ülke normalleşme sürecine girmeli. Kongreye hazırlanıyoruz. Bu konularla ilgili haddini aşanların, sosyal medya üzerinden mesajlar paylaşanların disiplin süreci başlayacak. Ayıklanma süreci muhakkak olacaktır.

banner982
Anahtar Kelimeler
MHP Komisyon Kuracak!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku