banner1024
SİYASET:
MHP, milletvekili adaylarını tanıttı

19 Nisan 2015 Pazar 16:37

 

MHP Teşkilatı önceki gün Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen programla milletvekili adaylarını tanıttı. Aday tanıtım programına İl Başkanı Aydın Ünlü, milletvekili adayları, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Gecikmeli başlayan programda mevcut milletvekili Lütfü Türkan ve 10’uncu sıra milletvekili adayı Dicle Akın yer alamadı. Programdan önce adayları ve partilileri davul zurna ekibi karşıladı.

 “TEŞKİLATA SAHİP ÇIKIN”

Aydın Ünlü, “Bütün aday adaylarımız elinden gelen çalışmayı ortaya koydu. Adaylarımızın hepsi tek tek çok değerli, kendi alanlarında çok çalışkan ve isim yapmış kişiler. MHP güçlü bir teşkilattır. Bu teşkilata sahip çıkın ve beraber çalışarak kazanalım” dedi. Daha sonra adayların konuşmalarına geçildi.

 “BAĞIMSIZLIK ŞANIMIZDAN”

Adaylardan ilk olarak konuşan Ahmet Yeşil, "Kocaeli'nin yeni yüzü olarak sahaya çıktık ve elimizden geldiğince davamıza hizmet etmeye gayret ettik. Biz yaprak yaprak dökülen bir Türkiye istemiyoruz” dedi. Süleyman Pekin, “Biz dünyayı yönetmek için yaratılmışız bir milletiz. Bağımsızlık bizim şanımızdandır” ifadesine yer verdi.

 “50 YILLIK PLAN HAZIR”

Ardından Osman Beniz, Nurdoğan Kaçar, Kemal Köse, Ruhi Çavdar, Rıza Ağdağ, Av. Hilal Elmas ve son olarak da Saffet Sancaklı konuştu. Sancaklı, “Biz öyle insanlarız ki kimsenin tehditlerine boyun eğmeğiz, onlara pabuç bırakmayız. Bugün Cumhurbaşkanı geliyor her tarafta Türk Bayrağı asılıyor. Daha önce Türk bayrağını indirenler şimdi asmak zorunda kalıyorlar. İsteseler de asacaklar istemeseler de asacaklar. İktidar olursak, bize de spor bakanlığı nasip olursa 50 yıllık planımız hazır” şeklinde konuştu

 MHP’nin Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında büyük coşku vardı. Fakat 8. sıra adayı İlhan Tan’ın adaylıktan çekildiği için toplantıya katılmadığı öğrenildi. Tanıtım toplantısında Lütfü Türkan ve Dicle Akın yoktu

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku