SİYASET:
Odabaş, Darıca aday adayı oldu

09 Kasım 2018 Cuma 15:19

Milliyetçi Hareket Partisi Darıca ilce teşkilatında yerel seçim  hareketliliği başladı. Darıca’nın ve Gebze’nin yakından tanıdığı işadamlarından Alazan Makine Kimya’nın sahibi Ahmet Odabaş yerel seçimlerde Darıca’dan MHP Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün’e adaylık dosyasını veren Odabaş MHP’den ilk başvuru yapan isim oldu.

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

Darıca’ya hizmet etmek için  yola çıktığını ifade eden Odabaş, partisinin kendisini aday yapacağına çok inandığını, üç hilali Darıca Belediyesi’nin burcuna dikeceğini söyledi. Darıca için çok önemli projeleri hayata geçirmeyi hedeflediğini ve profesyonel bir ekiple seçim çalışması yapacağını ifade eden Odabaş,” Önümüzdeki Salı günü MHP İl Başkanımızla Ankara’ya gideceğiz. Adaylığımız kesinlik kazandıktan sonra seçim çalışmalarına başlayacağız. Tüm partilerden oy alacağıma inanıyorum. Partim beni değil bir başkasını aday gösterirse ona destek vereceğim. Ben ülkücü hareketin bir neferiyim. ”diye konuştu.

Odabaş’ın dosyasını teslim alan ve başarı dileyen MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, derslerine çok iyi çalıştıklarını belirterek seçimi kazanacaklarını söyledi.

AYGÜN: SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

MHP Darıca İlçe Başkanı Aygün,” Darıca bölgesini iyi tanıyoruz o yüzden Darıca halkını ikna etmemiz hiç zor olmayacak. Adayımızın kim olduğu önemli değil. Kim aday olursa olsun birlikte mücadele edeceğiz. İlk aday adaylığı başvurusunu Ahmet Odabaş yaptı, hayırlı olsun. Dersimize iyi çalıştık bu seçimleri Darıca’da kazanacağız ve Darıca’yı sahipsizlikten kurtaracağız “dedi.

AHMET ODABAŞ KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Ahmet Odabaş 1976 yılında Sakarya Karasu ‘da doğdu. 28 yıldır Darıca’da ikamet eden Odabaş, 1994 yılında Gebze İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 20 yıldır Alazan Makine Kimya’nın yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku