banner1006
SİYASET:
Oylarınız bölgemizin kaderini belirleyecek

15 Şubat 2019 Cuma 12:04

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, İlçe Gençlik Kolları tarafından ilk defa oy kullanacak gençlere yönelik düzenlenen ev sohbetine konuk oldu. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in de katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ülkenin AK Parti döneminde elde ettiği kazanımların devam etmesi için seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladı.

 

OYLARINIZ ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti iktidarından önceki Türkiye’yi örneklerle anlatan Çiftçi,” AK Parti kurulduğunda sizler daha küçüktünüz. Bugün ise 18 yaşına girmiş ve vatandaşlık görevinizi yerine getirerek, bölgemizin ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak aydınlık geleceğimizsiniz. Hayallerinizin gerçekleşmesi, daha mutlu ve huzurlu bir şehirde yaşamanız için oylarınız çok önemli. Türkiye çok ciddi bir saldırı ile karşı karşıya. Ekonomik bir savaş veriyoruz. Amaçları Türkiye’yi tökezletip diz çöktürmek ama bunu başaramayacaklar. ”diye konuştu.

 

EN GÜÇLÜ DESTEK GENÇLERDEN GELECEK

Kullanılacak oyların ülkenin ve bölgenin kaderi için önemli olduğunu vurgulayan Bünyamin Çiftçi, “Kendinizi hafife almayın. 31 Mart’tan sonra enerjimizin çoğunu sizler için harcayacağız. Sizlerle buluşup fikir ve önerilerinizi dinleyeceğiz. Mahalle meclislerinde bir araya geleceğiz. Üniversitede okuyan gençlerimizle toplantılar yapacağız. Beş yıl birlikte yol yürüyeceğiz. Çayırova’mızın yarınları çok aydınlık. Sizlerin daha iyi ve huzurlu, yaşanabilir bir Çayırova’da yaşaması için 31 Mart seçimlerinde sizlerden güçlü bir destek bekliyorum” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku