SİYASET:
Özeleştiri yaptılar!

05 Temmuz 2015 Pazar 14:29

 AK Parti’nin 78’inci İl danışma Meclisi toplantısı ve büyük iftarı Antikkapı’nın yanında bulunan yeşil alanda gerçekleştirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile gerçekleşen iftara yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı. 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarının değerlendirilmesi için Genel Merkez tarafından gönderilen Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar, Kadın Kollarından Eda Safiye Demir, Gençlik Kollarından Ahmet Gürkan Kalile’de iftara katıldı.

BİR SAAT GEÇ BAŞLADI

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “7 Haziran’da yapılan seçimlerde AK Parti Kocaeli’de yüzde 47 oranında oy aldık. Her iki seçmenden biri AK Parti’ye oy verdi. Seçim günü bir tek AK Parti oyunun heba olmaması için oyları namusu gibi koruyan sandık kurullarımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Genel Merkez Teşkilat Performans sisteminde yine tüm teşkilatlarımızla yine açık ara birinci olduk. Kadın ve gençlik kollarında da aynı performans ortaya koyuldu ve onlarda birinci oldu” dedi.

AYNI HATALAR OLMAYACAK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, partililere teşekkür ederek, “7 Haziran’da verdiğiniz mücadele için hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye’de yeni bir tabloyu ortaya çıkardı. 2011 seçimlerine göre partimiz oy kaybı ile seçimlerden çıktı. Kocaeli bu oy kaybının daha az olduğu bir il oldu. Bu oy kaybının sınırlı olmasında en büyük katkı siz değerli teşkilatlarımızındır. Emek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Seçimlerin sonucunda milletimiz hiçbir partiye tek başına iktidar şansı verdi. Sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmek için elimizden geleni yapıyor, gece gündüz çalışıyoruz. Bir yandan da bu seçimlerde oy kaybına neden olan sorunları tek tek inceliyoruz. Tekrar aynı hataların olmaması için gerekli tüm adımları atacağız” dedi.

KOCAELİ ÇOK ÇALIŞIYOR

Işık’ın ardından kürsüye çıkan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nüket Hotar, hala seçimler devam ediyormuş gibi çalıştıklarını belirtti. 7 Haziran seçimlerinin sonucu, uluslar arası konjonktürün her an seçim varmış gibi çalışmak gerektiğini gösterdiğini belirten Hotar, “Kocaeli teşkilatlarımız gerçekten çok çalışıyorlar. Bu seçimlerde ortalamanın üzerinde de oy alsalar da bu seçimlerde bir düşme var. Her şeye rağmen aynı hedefe yürümenin birlik ve beraberlikten geçtiğini örnek olarak gösteren Kocaeli teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. ANLATMAYA YETİŞTİREMEDİK

AK Parti’nin ülkeye kazandırdıklarını anlatmaya devam etmelerini istiyoruz. Biz kendimizi eleştiren teşkilatlarız. Çok icraat yaptık ama bunları anlatmayı yetiştiremedik. Çuvaldızı kendimize, iğneyi karşımızdakine batırmak gerektiğini düşünüyorum. Neyi daha az ya da daha fazla yapmamız gerektiğini oturup birlikte değerlendireceğiz. Türkiye’nin her yerinde alnımız ak, başımız dik bir şekilde yürüyeceğiz. Bu dönem çok daha fazla çalışmak bizim sorumluluğumuz. Bu yolda daha fazla gayret göstereceğimize inanıyorum. Biz 4 yıl sonra ya da 45 gün sonra seçim olacakmış gibi gayret göstereceğimize inanıyorum” dedi.(Selçuk Esmer Gecal)

 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Özeleştiri Yaptılar!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku