banner1001
SİYASET:
'Pazar alanını buradan taşıyacağız”

19 Ocak 2019 Cumartesi 07:53

CHP Gebze İlçe yönetimi yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde tempoyu arttırdı. CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, partililer ve CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Mevlâna Kapalı Pazar yerini ziyaret ettiler. Burada esnafla bir araya gelen partililer, ayrıca simit ve çay ikramında bulundu. Sorunları dinleyen Belediye Başkan Adayı Recep Dursun’a hem Pazar esnafının hem de alışveriş yapan Gebzeli vatandaşların ilgisi fazlaydı.

Pazar esnafıyla sohbet eden CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, “Pazar yerinin bulunduğu yer ve konum kimseyi mutlu etmiyor. Gerek esnaf kardeşlerimiz gerekse vatandaşlarımız buradan şikayetçi. Adı Mevlâna Kapalı Pazar Alanı ancak üstü açık bir nokta ve kış şartları için hiç uygun değil. Esnaf kardeşlerimiz soğuk altında hizmet veriyor. Vatandaşlarımız da bir o kadar şikayetçi. Burada Pazar falan olmaz. Olmadığı da meydanda” dedi.

İNSANLAR NASIL GELECEK?

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, “Pazar esnafımız dertli. İlk işimiz burayı taşımak olacak. Söz veriyorum. Pazar kültürümüzü öldürdüler. Esnaf iş yapamamaktan şikayetçi. Gebzeliler buraya nasıl gelecek? Kış günü üstü açık bir alanda hizmet veriliyor. Böyle bir anlayışı kabul etmek mümkün değil. Burası yapılırken bunlar dikkate alınmalıydı. Pazarcı kardeşlerimize ve Gebzelilere sözümüz var, burayı taşıyacağız” dedi. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Burak 5 yıl önce

Pazara bu hafta gittim inne atsan yere düşmezdi türkiyede hiç bi pazar yeri bukadar kalabagı bi arada görmemiştir.Haftanın bir gününe degil farklı günlere bu kalabalıgı yaymak lazım

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar...
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını inceleyerek...

Haberi Oku