banner1024
SİYASET:
Saadet Dilovası'nda buluştu!

10 Şubat 2016 Çarşamba 10:14

 Toplantı ilk olarak açılış konuşmalarını gerçekleştiren Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, konuşmasında şunları söyledi: “İnsanlığın bilhassa İslam Coğrafyasının içinde bulunduğu bugünkü uluslararası düzen adil ve müreffeh bir yaşam yerine kan, gözyaşı ve sürgünlerin, tahammül edilmez insanlık suçlarının işlendiği bir dünya haline gelmiştir. Büyük Ortadoğu Projesi için İslam ülkeleri işgal edildi. Yıllar önce Davamızın lideri Merhum Erbakan Hocamız ‘’Eğer bir gün mesele Suriye olursa biliniz ki sıra Türkiye’ye gelmiştir’’ sözü çok manidardır ve maalesef Suriye’de gitti. Tüm bunlar yaşanırken hükûmetin dış politikada attığı yanlış adımlarla ülkemizi de uçurumun eşiğine getirdiler. Ülke olarak Dış Politikada ve iç siyasette zor bir süreçten geçmekteyiz. Komşularla olan sıkıntıların yanı sıra özellikle son dönemde Güneydoğu da yaşanan hadiseler bin yıllık İslam Kardeşliğimizin temellerine dinamit konulduğunun göstergesidir. Ülkemizin bu kötü gidişatına dur diyebilecek tek adres Saadet Partisi’dir’’ dedi.
KÖTÜ GİDİŞATI DURDURACAĞIZ
İlçe Başkanının ardından konuşmalarını yapan İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, “Gelecekte insanlar Milli Görüş’ü ekonominin güçlenmesi için yapılan havuz sistemini getirmekle anacak. Ak Parti’yi de algı yönetimini sağlamak için oluşturduğu havuz medyası ile anacak. Ülkemiz hem ekonomik hem de manevi açıdan bir çöküş sürecinde, borç batağına sürüklenen halkımız aynı zamanda manevi yönden içi boşaltılmış bir şekilde yaşamaktadır. Biz Saadet Partisi olarak ülkemiz ve dünyamızda yaşanan bu kötü gidişatı durduracağız.” dedi.
İSLAM ALEMİ PERİŞAN
Son olarak konuşmalarını gerçekleştiren Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Lütfi Kibiroğlu, “İslam alemine baktığımız zaman hali perişan, hiç bu kadar zelili hale gelmemiştik. Öyle bir İslam dünyasında yaşıyoruz ki işgal altında olan Müslüman ülkeden kaçan halk başka bir Müslüman ülkeye sığınmak yerine gayrimüslim ülkelere sığınmanın derdinde… Bu durum İslam Dünyasının ne halde olduğunu apaçık ortaya koymaktadır. Bizim derdimiz ne para, ne makam, ne şöhret… Bizim derdimiz Hakkı üstün tutmak ve Hakkın Hakim olması için canla başla çalışmak… Ülkemizin birlik ve beraberliği yok olmuş durumda, üzerimizde oynanan kirli oyunlarla ülkemizde Türk - Kürt ayrımı yapılmaya çalışılıyor… Fakat biz Müslümanız, Kuran-ı Kerimde buyrulduğu gibi ‘’Ancak Müslümanlar Kardeştir’’ ve biz kardeşiz. İşte Milli görüş bu şuurla ülkemizin kurtuluş reçetesidir…” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku