banner1006
SİYASET:
Saadet Kocaeli Kadın Kolları Seçim İletişim Uzmanları ile Toplantı Gerçekleştirdi

29 Mart 2023 Çarşamba 14:10

Ramazan-ı Şerifimiz Mübarek Olsun

Af, mağfiret ve merhamet mektebi olan Ramazanın, büyük acıların yaşandığı başta ülkemize ve İslam coğrafyasına; sabır, huzur, sekînet ve umut getirmesini Cenab-ı Mevlâ'dan niyaz ediyor, mahzun gönüllere sevinç taşımasını diliyorum. Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun.

İnsanı İnsan Yapan İradedir
Yeryüzünde her şeyin bir yaratılış gayesi olduğu gibi eşref-i mahluk olarak yaratılan insanın da bir gayesi vardır. Bu gaye, hak ve adaleti tesis etmektir. İbadetlerimiz, bu gayenin gerçekleşmesi ve iradelerimizi, bu uğurda eğitmek için vardır. İnsanı insan yapan iradedir. Ancak, insanda en çok müdahalelere maruz kalan da yine iradedir. İrade, bu müdahalelerle ya zayıf düşer esir olur ya da kudretle birleşir hâkim olur. İşte bizler bunun farkında olarak müdahalelere aldırmadan, tüm dünyaya yön verecek güçlü bir irade ile bugün burada sizlerle bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz.

Yeryüzü Üzerinde Huzur, Güven ve Barış İklimini Tesis Edeceğiz
Siyasi tarihimizin en önemli seçiminin yapılacağı 14 Mayıs'ta sandığa gideceğiz. Cenâb-ı Hakk’ın izni ve aziz milletimizin de desteğiyle adaletsizliğe, haksızlığa ve hukuksuzluğa son verecek, ekonomik olarak ülkemizi yeniden ayağa kaldıracak, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye ülkemizin tüm problemlerine hızlı ve kalıcı çözümler üretecek, şahsiyetli bir dış politika ile bölgemizde ve yeryüzü üzerinde huzur, güven ve barış iklimini tesis edeceğiz.

Erbakan Hocamıza Verdiğimiz Söze Sadık Kalarak Canla Başla Çalışacağız
Kararlıyız ve hep birlikte başaracağız! Önce 85 milyon insanımızın “İnsanca Yaşam” şartlarına kavuşacağı “Yaşanabilir bir Türkiye” ve “Yeniden büyük Türkiye”yi inşa edecek, ardından da tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayacağı “Yeni ve Adil bir Dünya”yı kurmak için bugünden itibaren sahaya iniyoruz. Gece gündüz demeden, Erbakan Hocamıza verdiğimiz söze sadık kalarak canla başla çalışacağız. Ve gayretle, inanarak yapacağımız çalışmalarla, seçim sonuçlarını taçlandıracak ve “Ben’den Biz’e giden yolu” hep birlikte inşa ederek, siyasi ve toplumsal hayatımıza yeni bir nefes aldıracağız.

Ardından konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, önemli konulara değindi.

Önümüzde tarihi bir seçim var. Her seçim bir fırsattır. Bu seçimlerde sadece cumhurbaşkanı, sadece milletvekili seçmeyeceğiz. Vereceğimiz her bir oyla, Türkiye’nin yolunu ve istikametini belirleyeceğiz. Adaletten ekonomiye, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, güvenlikten dış politikaya varıncaya büyük bir değişime ve yeni bir başlangıca ihtiyacı var! Ümit ediyor ve inanıyorum ki gelecek 20 yılımız, geride bıraktığımız 20 yıldan çok daha güzel olacaktır.


Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na Minnettarız

Ülkemizin her bir ferdinin ortak problemlerine çözüm üretmek adına ortak sorumlulukları kuşanan 6 siyasi parti bir masa etrafında bir araya geldi. Çatışmanın en seviyesizcesinin dayatıldığı bu dönemde İttifakın birleştirici gücü olan Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na, milletimize ittifak kültürümüzü hatırlatmak için verdiği emeklerden ötürü minnettarız. 


Saadet Partisi, ‘kendi sesiyle’ konuşan ve aynı zamanda ‘herkesle konuşabilen’ bir partidir.

“Herkes her konuda benimle aynı düşünmeyebilir ki zaten düşünmek zorunda da değildir. Ancak mutlaka aynı düşüncede olduğumuz konular vardır ve müştereklerimizde buluşabiliriz.” diyebilmek ülkemizi rahatlatır. Bizler, birlikte yaşama ahlakıyla ve ortak sorunlarımız karşısında ortak sorumluluklarımızla hareket etmek üzere çıktığımız bu yolda;

Demokrasi için güçlü bir meclis, hürriyet ve adalet için bağımsız yargı,

güçlü bir ekonomi için tarımda ve sanayide Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna yaygın kalkınma planıyla yüksek teknolojiye ve üretime dönük yatırımlar, ahlaklı adil gelir dağılımı, şahsiyetli dış politika ile yıllarca kemikleşmiş problemlerimizi çözüme kavuşturacağımız, ülkemizin ve insanımızın çok kısa bir zaman dilimi içerisinde, rahat bir nefes alacağı iklimi tesis edeceğiz.


Hiçbir Zaman Vazgeçmeyeceğiz

Algıyla üzerimize gelmeye çalışsalar da doğruyu söylemekten ve doğru olanı yapmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bir çıkış kapısı arayan milyonlar için umudun adresi biz olacağız.

Bizler tarihi müktesebatımıza ve onurlu maziye sahip bir geleneğe karşı sorumlu olan siyasi partiyiz. Geleneği geleceğe aktaran köprü, bizleriz!

-Hasır üzerinde yatan Peygamber Efendimizi anlatmak kolay, yazlık-kışlık saraylardan vazgeçmek zordur!
-Hz. Ömer'i anlatmak kolay, Hz. Ömer'in adaletini uygulamak zordur!
-"Erbakan Hocanın kemiklerini sızlatıyorsunuz" diye edebiyat yapmak kolay, Erbakan Hocamızın davasından bir milim sapmadan izini takip etmek zordur!

Saadet Partisine Oy Vermek Zaruridir
48 milletvekili ve 3 Senatörle dönemin CHP’si ile koalisyon kurup tarihi hizmetlere mimarlık yapan Milli Selamet Partisine daha bir yaşındayken girdiği seçimlerde %12 oy verme feraseti gösteren milletimizin irfanını bugünkü halkımızın da göstereceğine inanıyoruz. Yetmişli yılların her kapıyı açan anahtarı, bugün de bütün güvensizliklere karşı emniyet olacaktır. Bu sebeple Saadet Partisine oy vermek zaruridir.

Ağır Bir Sorumluluğumuz Var
Şimdi vakit; bu havayı, bu heyecanı, bu kararlılığı ilçe-ilçe, mahalle-mahalle, sokak-sokak Kocaeli geneline tevarüs ettirme zamanıdır. Zaman, gün be gün umudu büyütme zamanıdır!
Evlerinde kapısını çalıp, selam vermemiz gereken yüz binlerce insanımız var. Esnafımız, memurlarımız, çiftçilerimiz, işçilerimiz ve işsizlerimiz var. Açlık ve yoksulluk sınırının altında bir yaşama mahkûm edilen insanlarımız var. Bir çıkış kapısı arayan nice insanımız var. Ve bizim omuzlarımızda da bu insanlarımıza tek tek ulaşmak gibi ağır bir sorumluluğumuz var. 


İnsan İnsanın Ümidi, Saadet Partisi de Türkiye'nin Umududur
Bir kez daha ifade ediyorum; insan insanın ümidi, Saadet Partisi de Türkiye'nin umududur. Bu coğrafyanın vicdanıdır. Saadet Partisi, ‘Adil bir Dünya’nın da teminatıdır. Bu sorumlulukla, bu kararlılıkla çalışmalarımıza hız verecek, her geçen gün tempomuzu artıracak, seçim gecesine kadar yorulmak nedir bilmeden ter dökeceğiz. Yorgunluğumuzu da ancak ‘Milletin İktidarında Saadet Var’ cümlesi ilan edildiğinde ve bu mübarek ülkeye, bu aziz millete hizmet ettikçe atacağız.

banner982
Anahtar Kelimeler
Saadet Partisi
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku