banner1006
SİYASET:
Saadet'ten çare var programı

19 Kasım 2018 Pazartesi 17:40

   Açılış konuşmasını yapan ev sahibi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Saadet Partisi olarak, Milli Görüş belediyeciliğini halkımıza yaşatmak amacındayız. Rüşvet alan da veren de melundur desturuyla yola çıkıp, mücadele etmektir. İmkânı halkımıza sunmak için gece gündüz demeden çalışacağız. 31 Mart 2019’da Saadet Partisi’yle Gebzelileri kavuşturacağız. Yapılan tüm yanlışlara dur diyerek, belediye imkânlarını yandaşa değil, vatandaşlara aktarmak için çare var. Çalıyorlar ama çalışıyorlar deyip vebale ortak olmamak için çare var. Bu çare Saadet Partisi yani sizlersiniz.” dedi.

GEBZE ELEŞTİRİSİ

Programın konuğu olan son günlerin tartışılan ismi Prof.Dr. Nazır Cihangir İslam  “Son iki üç haftayı gördünüz. Tehdit, şantaj, yalan, dolan, montaj, dublaj. Ama hakkı konuştuğunuz zaman yürekten gerçekten bunların çok bir şey olmadığını görüyorsunuz. Gebze’ye 700 tane kazığınız hayırlı olsun. Siz de seçimlerde bunları düşünün, bu kazıkları çakanları teşekkür ederek yollayın. Türkiye sıkıntılı bir mecraya girdi. Bugün bizi yönetenler hukuku askıya aldı. Memlekette yazılı kanunlar çalışmıyor.

Meclis devreden çıkartılmak isteniyor. KHK’lı doktorların SGK’lı özel hastanelerde çalışmalarını kısmen sağladık. KHK’lı polis, hemşire, öğretmen ne olacak. 15 Temmuz bahane edilerek, iktidar kendi kadrolarına imkân sağlamak istedi. Darbeye karışan herkes yargılanmalı ve cezasını almalı. Sen alt kademeden tutuklayıp işinden atıyorsun. Bu millet yetkiyi size verdi. Siz bu yetkiyi bir başka grupla paylaştınız. Bunlar o kesimi cezalandırdı ama biz de onlardan hesap soruyoruz, sormayalım mı? Bu ülkenin başına bir bela açtınız. Bu ülkeyi bir monarşiye sürüklüyorsunuz.” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku