SİYASET:
'Sağlıkta çağ atladık”

23 Mart 2015 Pazartesi 14:55

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek temposunu hiç düşürmüyor. Sivil toplum kuruluşlarını, odaları, esnafı ve vatandaşları gezen Dr. Hakan Höbek her gittiği yerde hem kendini hem de AK Parti'yi anlatıyor. Dr. Hakan Höbek önceki gün de sivli toplum kuruluşlarının temsilcileriyle birlikteydi.
İLK DURAK TRABZONLULAR
Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, güne Gebze Trabzonlular Derneği ile başladı. Derneğin kahvaltı programına katılan Dr. Hakan Höbek, Başkan Necdet Demirtaş ve yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Burada AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmaları anlatan Dr. Hakan Höbek özellikle sağlıktaki dönüşüme vurgu yaptı. Höbek, "AK Parti'yle birlikte Türkiye, sağlıkta adeta çağ atladı. Ben bir doktor olarak bu değişimi, dönüşümü net bir şekilde görebiliyorum. Vatandaşlarımızın da gördüğünü düşünüyorum" dedi.
SAMSUNLULARA GİTTİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek daha sonra Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği'ne geçti. Bir diğer milletvekili aday adayı Eyüp Ayar'ın da katıldığı ziyarette Dr. Hakan Höbek, Cenap Köksal ve yönetiminden dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sivil toplum kuruluşlarının bir toplumun aynası olduğunu vurgulayan Hakan Höbek, "Milletvekili seçildiğim taktirde Ankara'da sizlerin sesi olacağım" diye konuştu. Cenap Köksal ve yönetimi de ziyaretinden dolayı Dr. Hakan Höbek'e teşekkür etti ve Ankara yolunda başarılar diledi. 
SON DURAK GEBZELİLER
AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek'in son durağı, Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Aday adayı Eyüp Ayar ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Oya Tunçel de ziyarette hazır bulundu. Gebzeliler Derneği Başkanı Davut Nalbant ve yönetim kurulu üyeleri, Dr. Hakan Höbek'e büyük ilgi gösterdi. Ve, Gebze'yi iyi tanıyan Hakan Höbek'i milletvekili olarak görmek istediklerini söylediler. Dr. Hakan Höbek de Gebzelilere teşekkür etti ve ziyaretlerini sonlandırdı.




banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku