banner1006
SİYASET:
Şeker,

21 Ocak 2019 Pazartesi 08:37

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Yıldırım Sezer seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer ile birlikte SKM programlarına katılarak, çalışmalara eşlik etti. AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı ziyaret eden Şeker ile Sezer, köylerde de bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, parti büyüklerini ve eski yöneticileri ziyaret etti. Ardından Şeker ve Sezer, Giresunlular Derneği’nin gecesine katılım gösterdiler.

13-0 YAPMAK YETMEZ

Şeker ilçe binasında yaptığı konuşmada, “Bu çalışmalarımızda Kocaeli Büyükşehir ile birlikte toplam 13 belediyemiz AK Parti belediyesidir. Önümüzdeki dönemde de 13 belediyenin tamamı yeniden AK Parti olacak. Ama başlı başına 13 -0 bizim için yeterli değil! 13-0’ın üzerine çıkmamız lazım. 14. İlçemiz olmadığı için hedefimiz oy oranlarımızı arttırmaktır. 31 Martta Tüm Kocaeli'nde 13-0 olarak oylarımızın da artmasına inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi tüm belediye başkanlarımız, geçmişteki belediye başkanlarımızın ağırlıklı hepsinde gönül belediyeciliği vardı. Bu dönem daha etkili bir şekilde ön plana çıkarıldı. Bu güne kadar hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. Gerçekten bizleri mahcup edecek hiçbir çalışmaları olmadı” dedi.


Şeker ve Sezer partilileri ziyaretlerin ardından ilçe binasından İlk olarak Hamidiye Köyü’ne geçti. Kurucu ilçe yöneticisi ve geçmiş dönemlerde il genel meclis üyeliği yapmış Ali Remzi Kılıç evinde ziyaret edildi. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle alakalı istişare ve fikir alışverişi yapıldı. Sonrasında sırasıyla kurucu ilçe yöneticisi İsmail Uzuner Ümmiye Köyü’nde bulunan evinde, kurucu ilçe yöneticisi Recep Parlak işyerinde, geçmiş dönem ilçe yöneticileri Recep Küçükateş ve Sayın Ömer Küçükateş'i iş yerinde ziyaret edildi.

GİRESUNLULARA KONUK OLDU

Ziyaretler sonrasında Gölcük Giresunlular Derneği’nin düzenlemiş olduğu geceye katılım sağlandı. Yıllardır Gölcük’te ikamet eden Giresunlular, Kongre Sarayı’nı doldururken, gecede Ali Yıldırım Sezer Giresunlular ile tek tek görüştü. İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte masaları gezen Sezer,  vatandaşlar ile sohbet etti.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku