SİYASET:
Serap Çakır'dan SKM açılışı

17 Şubat 2019 Pazar 16:42

Gebze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ın 31 Mart gecesine kadar seçim çalışmalarını yürüteceği Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını bugün yaptı. Gebze Gölcüönü Meydanı'nda bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Gebzeliler Serap Çakır’ı yalnız bırakmadı.

Serap Çakır, açılış konuşmasında Gebzelileri selamlayarak, ‘’Seçim çalışmalarımıza 20 Ocak mitingimizle büyük bir katılım ve kalabalıkla başlamıştık. Daha sonra hazırlık sürecimiz oldu ve yavaş yavaş sahaya inmeye başladık. Gittiğimiz yerlerde gördük ki halk bir değişim istiyor ve alternatif arıyormuş. Ben herkese bir alternatif oldum. Beni tanıyan kadar tanımayan da vardı, mümkün olduğu kadar herkese ulaşmaya, her mahalleye girmeye çalışıyorum. Önümüzde 40 gün gibi bir süre kaldı ve bu sürede de gidebildiğim kadar ev, esnaf, odalar her yere gitmeye çalışacağım. Bunlara tek başıma yetişmem mümkün olmadığı ve arkamda bir parti olmadığı için 14 mahalleye seçim merkezlerimi açtık. Aktif bir şekilde gönüllü ordumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de sizlerin huzurunda SKM büromuzu birlikte açarak, daha hızlı bir şekilde sahalara yayılarak, sesimizi duyurmaya, kendimizi tanımayanlara tanıtmaya çalışacağız. 31 Mart’a hazır bir şekilde gireceğiz. İnşallah tüm kötü algıları yıkacağıma inanıyorum. Ben her zaman halkın içinde oldum bundan sonra da sizlerle iç içe çalışmalarımı sürdürmeye devam edeceğim’’ şeklinde konuştu.

“GEBZE’Yİ SERAP ÇAKIR DÜZELTECEK!”

Gebzespor eski Başkanı ve iş adamı İlker Çakır’da, “Ben inanıyorum ki Serap Çakır Gebze’yi gerçekten iyi yapacak. Gebzespor’u ben düzeltim, Gebze’yi de Serap Çakır düzeltecek’’ dedi.   Daha sonra kurdele kesme merasiminin ardından, Seçim Koordinasyon Merkezi gezildi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku