SİYASET:
Suçlunun göz yaşına bakılmayacak!

30 Eylül 2016 Cuma 09:47

 Ziyarette Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkan Yardımcıları Orhan Faruk Barış ve İshak Yıldırım’da hazır bulundu. Şube Başkanı Çeker ve Oypan açığa alınan ve memuriyetten İhraç edilen  kamu görevlileri ile hakkında hazırlandıkları dosyayı İl Başkanı Ceyhan’a teslim ettiler.

SUÇSUZ OLANLARIN GÖREVE BAŞLATILMASI GEREKİR

Şube başkanları, 15 Temmuz’dan sonraki yaşanan süreçte sapla samanın karıştırıldığı,  kurunun yanında yaşında yakılmaya çalışıldığı görüldüğünü ifade ettiler. Açığa alınan üyelerin bu zamana kadar savunmalarının alınmadığı için açığa alınan kamu görevlileri ne ile suçlandıklarını dahi bilmediklerini Ceyhan’a söyleyen şube başkanları, açığa alınan kamu görevlilerinin savunmalarının bir an önce alınması için işlemlerin hızlandırılması, gerçek suçluların tespit edilerek  en ağır caza ile cezalandırılması gerektiğini, suçsuz olanların ise göreve iade edilmesi gerektiğini söylediler.

 GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAYACAK

Ceyhan, duyarlılıklarından ve ziyaretleri için şube başkanlarına teşekkür etti. Çeyhan, dosyadaki konuları gerekli yerlere ileteceğini ifade ederek, “15 Temmuz İhanetini unutmadan

Sağlıkta FETÖ'lerin ayıklanması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Suçluysa gözünün yaşına bakmayacağız. Ancak kurunun yanında yaşında yanmasına hukuki şartlar çerçevesinde mağduriyete izin vermeyeceğiz.”dedi. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku