banner1024
SİYASET:
Temayülü değerlendirdi

04 Mart 2015 Çarşamba 10:24

Temayülde bazı ilçelerin hazırladığı anahtar liste olayına değinen Ceyhan, “Anahtar listeler münferit olaydır. Bütün teşkilatlarda olduğunu zannetmiyorum. Öyle bir şey olacaksa, il teşkilatı anahtar liste zaten yapar” açıklamasında bulundu. Temayül yoklamasından bahseden Ceyhan, “12 ilçe için ayrı sandık açıldı ve ikişer tane de kabin kurduk. Partimize emek vermiş 150 kişilik il istişare kurulu oluşurduk. Türkiye’de sadece burada istişare kurulu kuruldu. Partiye emek vermiş temel taşlara da oy kullandırmanın gururunu yaşadık. Oylamanın geneline baktığımızda en ufak bir karmaşa olmadı. Sonuç itibariyle bir sıkıntı yaşanmadan oylamayı saat 16.00 gibi bitirdik.” ifadelerini kullandı.

 KADINLARDA SÜREÇ UZAMAYACAK

7 Mart’ta yapılacak olan “Sandığa sahip çıkıyoruz” programından bahseden Ceyhan, “Geçen dönemde de yaptığımız bir program. Genel merkezin öncülüğünde, 9’ar kişilik sandık görevlilerimiz var. 3 bin 548 sandığımız var. Biz 9’ar kişilik heyetlerimiz ile bir araya gelip bu toplantılarda elde edilen fotoğrafları genel merkez sistemine yüklemek kaydı ile parti içinde sandık yönetim kurulu ile nizami toplantılar yapmak istiyoruz. Bu heyetler ile tanışmak istiyoruz” dedi. Kadın Kolları Başkan adayının henüz belirlenmemesine açıklık getiren Ceyhan, “Süreci çok uzatmak niyetinde değiliz. İsimler ile ilgili olarak Kadın Kolları Genel Başkanı’mızla görüştükten sonra birini açıklayacağız” şeklinde konuştu.

 MÜLAKATA GİDECEKLER

6 Mart’tan itibaren başlayacak olan vekil aday adaylarının mülakat sürecinden bahseden Ceyhan, “Genel merkezimiz her il için birer komisyon oluşturuyor. Aday adaylarımızla birlikte giderek mülakatlara giriyoruz. Temayüllerden alınan sonuçların dışında bir takım sorular da soruluyor. Kentte 
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku