banner1024
SİYASET:
'Tepeden bakan belediyecilik yapmadık”

09 Ocak 2019 Çarşamba 08:05

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sivil Toplum Kuruluşları ve hemşehri dernekleri ile her fırsatta bir araya geliyor. Belediyecilikte “Gönül Belediyeciliği” anlayışını sürdüreceklerini dile getiren Büyükakın, yönetimde katılımcı bakış açısı, şehrin ihtiyaçlarını farklı meslek ve hemşehri gruplarından dinleyerek, ortak ve yerinde çözüm yollarını değerlendiriyor. Bu kapsamda Kocaeli Vanlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleriyle bir araya gelen Büyükakın, “Biz hiçbir zaman vatandaşından kopuk, üstten bakan bir belediyecilik yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Bu dönemde gönüllere dokunacağız” dedi.

Yaklaşık 60 yıldır Kocaeli’nde yaşadıklarını söyleyen Dernek Başkanı Murat Gögercin, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın’a adaylık sürecinde başarılar diledi. Derneğin kanaat önderlerinden Ömer Gögercin ise “Biz gönülden Tahir Hocamıza destek vereceğiz. Tahir Bey’in babası rahmetli Seyfettin amcamız çok güzel bir evlat yetiştirmiş. Mekanı cennet olsun.” şeklinde Büyükakın’dan ve ailesinden övgüyle bahsetti.

UZAK DURMAYACAĞIZ

Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gönül Belediyeciliği” hedefini işaret ettiğini dile getiren Büyükakın “Yol, su, köprü gibi hizmetleri zaten yapacağız. Ama bunları yapıyoruz diye de vatandaşımızla görüşmekten uzak durmayacağız. Vatandaş size ulaşamazsa, yaptığınız yolun da köprünün de bir kıymeti yok” ifadelerine yer verdi.

Konuşmasının sonunda ise Büyükakın, “Biz hiçbir zaman vatandaşından kopuk, üstten bakan bir belediyecilik yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Bu dönemde gönüllere dokunacağız. Hizmetleri en iyi noktalara taşırken, vatandaşın içinde olacağız. Onlarla birlikte yürüyeceğiz. Vatandaş yoksa belediye başkanına da ihtiyaç yok” dedi.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku