banner1024
SİYASET:
Toltar'dan teşkilata hizmet sunumu!

11 Ekim 2018 Perşembe 15:42

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantısına katıldı. Toplantıda İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimine 4,5 yılda yapılan hizmetler ve yapılmakta olan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Toplantıya İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi ile AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Ersin Küçükateş’de katıldı.

TEŞKİLATA SUNUM YAPTI

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "2014 yılında yola çıkarken, halkımıza seçim beyannamemizde yapacağımız hizmetleri taahhüt etmiştik. Bu taahhütler teşkilat olarak hem bizlerin hem belediye başkanımızın hemde büyükşehir belediye başkanımızın ortak çalışması sonucu halkımıza verdiğimiz sözlerdi. Geçen 4,5 yıllık süre içerisinde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalıştık. Halkımıza verdiğimiz taahhütlerin ne aşamada olduğunu masaya yatırıyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımız ve eksik olan projeleri hep birlikte değerlendireceğiz. Başkanımız Ali Toltar'da 4,5 yılda yaptığı çalışmaları bize aktaracak. Bizde belediyemizin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile birlikte Büyükşehir ve Hükümetimizin yaptığı çalışmaları vatandaşa aktaracağız.”dedi.

DAHA GÜZEL BİR DİLOVASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Akbulut’un ardından teşkilat üyelerine sunum yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Bende teşkilatın birçok alanında görev yapmış bir kardeşiniz olarak partimizin verdiği karar ve halkımızın desteği ile 4,5 yıldır belediye başkanlığını yürütmeye çalışıyorum. Bu güne kadar eksiklerimiz hatalarımız olabilir. Ancak tek gayemiz halkımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getirmek ve Daha güzel bir Dilovası’nı inşa etmektir. Şükür elimizden geldiğince de ekibimizle birlikte güzel hizmetler yapmaya çalıştık.

HER ZAMAN PARTİMİN EMRİNDEYİM

Önümüzde 2019 yerel seçimleri var. Partimizin vereceği karar doğrultusunda tekrar görevimize devam edebiliriz yada partimize gönül vermiş emek vermiş başka bir arkadaşımız aday gösterilebilir. Bu davaya gönül vermiş, Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda yürüyen ülkesini ve milletini seven herkesin aday adayı olma hakkına sahiptir. Herkese başarılar diliyorum. Benim buradaki amacım partimin ilkeleri ve Genel Başkanımıza laik bir şekilde burada partimizin oylarını nasıl yükseltiriz onun için çalışıyorum. Aday gösterilirim yada gösterilmem. Gösterilmezsem de partimin başarısı için her zaman çalışmaya hazırım. AK Parti olarakta burada yine kenetleneceğiz ve yeni bir zafere daha imza atacağız. Bundan kimsenin kaygısı olmasın. Adayımız kim olursa olsun.

DURMAK YOK HİZMETE DEVAM  

Başkan Toltar teşkilata yaptığı hizmet sunumunun ardından yaptığı açıklama da ise “Dilovası’nın Ak Partiyle yoluna devam etmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız. Dilovası’nın daha büyük hizmetler alabilmesi için bir dönem daha Ak Parti ile yola devam etmelidir. Bizler kenetleneceğiz. Birlik beraberlik içerisinde seçime gireceğiz. Dilovası kazansın istiyoruz. Ben aday olurum yâda olmam ama Ak Parti adayı kim olursa olsun. Burada bir zafere daha imza atmalıyız. Onun için “Durmak yok hizmete devam” diyoruz.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku