banner1006
SİYASET:
Törk vatandaşlarla buluştu

11 Şubat 2019 Pazartesi 08:57

   Seçim çalışmalarına ‘Darıca’da sıkmadık el kalmayacak’ ilkesi ile devam eden CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk,  gerek sosyal medyadan gerekse de arayarak ulaşan vatandaşlarla buluşuyor. Hafta sonu seçim mesaisine erken saatlerde başlayan Törk, Osmangazi Mahallesi İkizler Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

SON SIRADA HİZMET ALIYORUZ

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Darıca’nın iyi bir hizmete ihtiyacı var. Darıca çok uzun yıllar kaybetti. Kocaeli’nin üçüncü büyük ilçesine olmamıza ve 200 bin nüfusumuz olmasına rağmen Darıca’nın hizmet alamadığını görüyoruz. 

Sorunlarımız çok büyük. 200 bin nüfuslu Darıca’nın her yıl 10 bin kişi nüfusu artıyor. 10 yıl sonra bu kentin nüfusu 300 bin olacak. Geleceğimizi teslim edeceğimiz belediye başkanları eğer 10 yıl, 20 yıl ileriyi düşünmezse; içinde bulunduğumuz trafik, sağlık ocağı, altyapı, pazar, otopark, hayvan pazarı, bağlantı yolları, gençlerin sosyalleşeceği alan sorunlarının daha büyükleri ile karşı karşıya kalırız.'dedi

MAHALLE MECLİSLERİ OLUŞTURACAĞIZ

Bu kentte yaşayan herkese hizmet ayrımı yapmayacağıma her daim söz veriyorum diyen Törk, "göreve geldikten sonra her mahallede ‘mahalle meclisleri’ oluşturarak sorunları birebir dinleyip çözüm üreteceğiz. Bu kente, gençlerimize üniversite kazandıracak bir vizyona sahip belediye başkanı olacağım. Darıca’ya bir büyük kütüphane yapacağım ki bölgenin en iddialı kütüphanesi olacak.' şeklinde konuştu.

banner982
Anahtar Kelimeler
TörkDarica
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku