SİYASET:
Törk'den 30 Ağustos daveti!

27 Ağustos 2016 Cumartesi 10:22

Darıca İlçe Başkanlığı’nın yanısıra Gençlik Kolları ve Kadın Kolları tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yürüyüş ve fener alayı gerçekleştirilecek. Büyük bir katılım ile yapılması planlanan yürüyüş 30 Ağustos akşamı saat 19.30’da Çınaraltı Mevkii’nde başlayacak. Yürüyüşün tüm Darıca Halkı ve Darıca Protokolü çerçevesinde yapılmasını planladıklarını belirten Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bu yürüyüşte hiçbir siyasi parti bayrağının açılmaması öncelikli hassasiyetimiz olacak. Türk Bayrakları dışında siyasi partileri simgeleyen hiçbir olgunun olmamasını istiyoruz. Her ne kadar CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından organize edilse de tüm vatandaşlarımız, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın da dahil olduğu ilçe protokolümüzü ve STK temsilcilerimizi bu yürüyüşümüze davet ediyoruz.” dedi.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA SON BULACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Darıca’da böyle bir yürüyüşün planlamasını tamamladıklarını ve tüm izinlerin alındığını ifade eden Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, “Yürüyüşümüz Çınaraltı’ndan başlayarak Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Buradaki konuşmalarla 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yakışır bir kutlama ve coşkuyla günün anlam ve önemini bütün Darıca olarak hissetmek, yaşamak istiyoruz. Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferi tüm Darıca ile coşkuyla kutlamak amacındayız.” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLALIM”

Törk sözlerine şöyle devam etti. CHP Darıca İlçe Başkanı Törk, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve biz de bu güzel zaferi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik beraberlik içinde çalışmalıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anmak, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarının zafer bayramını tüm Darıcalı vatandaşlarımız olarak gelin birlikte kutlayalım” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku