banner1001
SİYASET:
Törk'den veda toplantısı

15 Ekim 2018 Pazartesi 13:59

Düzenlenen toplantıda konuşan CHP Darıca eski İlçe Başkanı Yakup Törk, “3 yıllık görev sürem 2015’in 29 Kasım’ında başladı. Bu onurlu görevi 3 yıl boyunca elimizden geldiğince CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün değerlerini önde tutturan partimizi her koşulda her alanda daima temsil etme görevini verdiğiniz için teşekkür ederim.

DARICA’YI KAZANACAĞIZ

3 yıllık süre Cuma günü itibari ile il başkanlığına verdiğim istifa dilekçem ile yeni bir yola evrildi. Darıca artık sosyal demokratların yöneteceği bir kent olmalıdır. O gün 2019 için söz vermiştik. 2019’da Darıca’yı yeniden bölgenin parlayan yıldızı yapmak için Belediye başkan aday adayı oldum. Genel merkezimizin de teveccühü ile belediye başkan adayı olmak istiyorum. 2019’da CHP’yi birleştirici bir güçle bize güvenen herkese bu kenti kazanacağımıza söz veriyorum.

Cuma akşamı istifamın ardından örgütlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı yerime vekalet edecek. Bu arkadaşı kendim belirlemedim. Yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber belirledik. CHP’ye bu geçici dönemde ilçe başkanlığına Gürer Yıldırım vekalet edecek.  Geldiğimiz günden beri tam uyumla çalıştığımız gençlik kolları başkanımız da meclis üyeliği için istifa etti. Yeni gençlik kolları başkanımız, gençlik kolları yönetimimizden Ümit Kızılboğa oldu.” diye konuştu. Eski başkan Törk yaptığı konuşmanın ardından tüm partililere teşekkür ederek toplantının devamını basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar...
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını inceleyerek...

Haberi Oku