banner1006
SİYASET:
Trabzonlular birlik oldu!

02 Eylül 2015 Çarşamba 22:28

 AK Parti Eski il başkanı Civelek’in aday olması için yoğun baskı uygulayan ve hemen her akşam kulis çalışmaları yapan Trabzonlu dernek başkanları, dernek üyelerinin olurunu alarak yaptıkları toplantıyla alenen Civelek’in aday olması için Ak Parti’ye çağrı yaptılar. Trabzonlu bir adayın listeye alınmamasını hata olarak nitelendiren ve bu hatadan dönmek için fırsat doğduğunu söyleyen dernek temsilcileri, Civelek’e tam destek verdiler.


Mahmut Civelek, bu kez yalnız değil. Yanına 14 tane il ve ilçelerin Trabzon dernek başkanları ve yönetimlerinin desteğini alan Civelek bugün saat 16:00’da il başkanlığı binasında Şemsettin Ceyhan’a milletvekilliği adaylık dosyasını sunacak.

Trabzonlu dernek başkanlarının Civelek’e yaptıkları destek açıklamasında şu sözlere yer verildi:

“İlimizde bulunan Trabzonlular olarak Kocaeli İl Derneğimizin çatısı altında 14 ilçe derneği başkanımız ve yönetimlerimiz ile birlikte Kocaeli genelinde koordineli bir şekilde dernek çalışmalarımıza aktif olarak devam etmekteyiz.

Öncelikle güzel ülkemizde kaos ortamı oluşturmaya çalışan iç ve dış tüm düşmanlarımızı, teröre destek veren mihrakları kınıyoruz. Bu güne kadar hain saldırılar sonucu şehit olan tüm kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kocaeli genelinde yaklaşık 300.000 Trabzonlu ikamet etmektedir. Bu verilere göre bölgemizde yaklaşan seçimlerde siyasi parti karar vericilerince aday tespit çalışmalarında Trabzonlu aday adaylarının dikkate alınması önem arz etmektedir.

Yaklaşan 1 Kasım 2015 seçimlerinde aday tespit çalışması yapacak olan siyasi partilerimize 07 Haziran 2015 seçimlerindeki yanlışlarından dönmeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz.

07 Haziran 2015 seçimlerinde Trabzonlu adaylara bazı partilerin milletvekili aday sıralamalarında yer verilmediği, bazı partilerce de seçilebilecek sıralamalarda değerlendirilmedikleri görülmüştür. Örneğin; Kocaeli siyasetinde başarılı olmuş, bedel ödemiş ve hizmet etmiş en yetkili ağızlarca kendilerine kamuoyu önünde söz verilerek aday adayı olmuş hemşerimiz Mahmut CİVELEK’in adaylığı hak etmesine rağmen aday gösterilmemiş olması bölgemizde yaşayan hemşerilerimizi üzmüş ve hayal kırıklığı oluşturmuştur.

Ülkesine bağlı Vatanına hizmet uğruna gerektiğinde seve seve canını veren bulundukları bölgelerin kalkınıp gelişmesi için büyük gayretler gösteren bu hassasiyet gereği Ülke ve bölge siyasetini yakinen takip eden Trabzonlular olarak biz Kocaeli de bulunan tüm değerlerimize sahip çıktığımızı ve arkalarında olduğumuzu vurgulamak isteriz.

Sonuç olarak geçmiş seçimlerde yapılan yanlışların Kocaeli genelindeki hemşerilerimizi rahatsız etmesinden dolayı istemeyerekte olsa bu basın açıklamasını yapmak zorunda kalmanın üzüntüsünü de yaşamaktayız.

1 Kasım 2015 seçimlerinde aday belirleme sürecinde aynı yanlışların tekrarlanmaması temennisiyle seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

- KOCAELİ TRABZONLULAR DERNEĞİ BŞK. ORHAN SARISÜLEYMAN

- DERİNCE KARADENİZLİLER DERNEĞİ BŞK. ZAFER DEMİR

- GEBZE TRABZONLULAR DERNEĞİ BŞK. NECDET DEMİRTAŞ

- GEBZE BEŞKÖYLÜLER DERNEĞİ BŞK. MUSTAFA TÜRKOĞLU

- GÖLCÜK TRABZONLULAR DERNEĞİ BŞK. SELAMİ BULUT

- KURUÇEŞME TRABZONLULAR DERNEĞİ BŞK. BAKİ BULUT

- DARICA TRABZONLULAR DERNEĞİ BŞK. MUSTAFA IĞDIR

- GEBZE MAÇKALILAR DERNEĞİ BŞK. NACİ AYDIN

- ÇAYIROVA TRABZONLULAR DERNEĞİ BŞK. BURHAN BEŞİROĞLU

- BAŞSİKELE TURNALILAR DERNEĞİ BŞK. AYDIN ERBAY

- KÖRFEZ TRABZONLULAR DERNEĞİ BŞK. NURETTİN OKUTAN

- KÖRFEZ KARADENİZLİLER DERNEĞİ BŞK. HASAN YAZICI

- KARTEPE TRABZONLULAR DERNEĞİ BŞK. AHMET DİLEK

- FIRTINA TS TARAFTARLAR DERNEĞİ BŞK. GÖKHAN ALTUNTAŞ

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Ömer bayram 9 yıl önce

Yanlış yapılmaya devam edılmesın lütfen acıyı cekmeyelım

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku