SİYASET:
Veee Civelek başvurdu....

03 Eylül 2015 Perşembe 16:58

 AK Parti Kocaeli Eski il Başkanı Mahmut Civelek, Aday adaylığı başvurusunu bugün gerçekleştirdi. Civelek arkasında geniş bir kitleyle Adaylık Başvurusunu İl Teşkilatı’na sundu. Başvurusunu yaptıktan sonra açıklama yapan Civelek, “Her zaman partimizin yanında olduk. Biz bu davanın adamıyız. Biz Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın izinden ayrılmayan, bu kentte hizmeti olan herkesin arkasında olan  o büyük davanın parçasıyız. Bir damla eğer çöle düşerse çöl olur, göle düşerse o büyük davanın, okyanus gibi davanın bir eli olur diye düşündük. Bugünde yine o aynı bıraktığımız yerden milletvekilli aday adaylığı için başvurumuzu yapıyoruz. Hayırlı olsun.. “dedi.
DAVA ADAMIYIZ
AK Parti İl binasındaki toplantı salonundaki çeşitli sandalyelerinde oturan kurucu il yöneticisi olduğunu belirten Civelek, “Daha sonra Kullar belediye başkanı oldum. Başiskele Belediye başkan adayı oldum ama nasip olmadı. Daha sonra il başkanı oldum. Milletvekili aday adayı oldum. Adaylığı yakın gördük ama yine nasip olmadı. Aday gösterilmemize rağmen bir adım geri atmadan partimizin yanında olduk. Bunun tek sebebi biz bu davanın adamıyız. Cumhurbaşkanı ve başbakanımızın izinden hiç ayrılmayan büyük davanın bir parçasıyız.
HERKES GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALI
Bıraktığımız yerden milletvekilliği aday adaylığı için başvurumuzu yapıyoruz. Nasipten öte köy yok. Bu aday adaylığının sonucu kesin değildir. Bugün başvurumuzu yaptık. Eğer milletvekili olarak bize hizmet görevi verilirse çok güzel olur. Biz her zaman partimizin peşinde ideallerimizin peşinde olacağız. 7 Haziran öncesindeki Türkiye artık yok. 3 aylık süreçte çok sorunlar yaşandı. İki gündür dalgaların karaya vurduğu bir küçük çocuğa ağlıyoruz. Sabah yine 4 şehit ile uyandık. Biz yeni Türkiye’yi istiyoruz. Bu görüntülerin olmadığı bir Türkiye. Bunun için bu salondakilerin ve herkesin gece gündüz çalışması gerekiyor” dedi.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku