SİYASET:
Yakup Törk çalışmalarını sürdürüyor

10 Aralık 2018 Pazartesi 14:42

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk yerel seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gerek ev toplantıları gerek mahalle toplantıları ile vatandaşı ve partililerini dinleyen CHP’li Törk, Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk konuşma yaptı. CHP’li Törk, “Her cuma gerçekleştirdiğimiz mahalle temsilcilikleri toplantımızı bu hafta Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğimiz’de gerçekleştiriyoruz. Oluşan seçim heyecanı ile bu süreci götüreceğiz. Gerek ilden gerek diğer bölgenin belediye başkan adaylarından tebrik telefonları aldık.

GİRMEDİĞİMİZ EV KALMAYACAK

31 Mart’a kadar seçim sürecini güçlenerek yürüteceğiz. Görevim ve üzerime düşen sorumluluk daha fazla. Kadınlarımız ev toplantıları ile sahada çalışıyor. Ben ve eşim de ev toplantılarına katılarak vatandaşları yakından dinliyoruz. Vatandaşlarımızın gönlünü alıyoruz. Bizim derdimiz yaşadığımız kenti düzeltmek. 31 Mart 2019’a kadar Darıca’da girmediğim ev kalmayacak.” diye konuştu. CHP’li Törk, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

YENİDEN UMUT OLUŞUYOR

Bu kadro ve bu ekibe çok inanıyorum. CHP, 30 yıl sonra yeniden umut olmuştur. Biz Darıcalılar’ın tamamının oyuna talibiz. Biz bu işi milletin duası ve gayreti ile başaracağız. Sonuçta kazanan CHP’liler ve Darıcalılar olacaktır. Ön çalışmaların sonuna geldik. Kendimizi ve partimizi Darıca’ya anlatıyoruz. Adaylığımızın önceden açıklanması elimizi rahatlattı. Önümüzdeki günlerde imece merkezlerini açmaya başlayacağız. Çalışmalarımız sonucunda da yerel seçimi kazanacağız.”

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku