banner1024
SİYASET:
Yakup Törk 'Gençlik Buluşması'na katıldı

28 Ocak 2019 Pazartesi 12:26

Bu mahallede doğduğunu ve kentin tüm sorunlarını bildiğini söyleyen Törk, "İlçemizin her mahallesinde zaman geçirdim. İyi günde, kötü günde her zaman bu kentin havasını soludum. Bu kentin iyi yönetilmemesine itirazım var. Bu kentteki gençlerin söz sahibi olamamasına itirazım var. Darıca’nın kaynaklarını sonuna kadar gençlerin hizmetine sunacağız." diye konuştu.

Siyasi düşünceleri bir kenara bırakarak, Darıca’da herkesin söz sahibi olacağı bir yönetime talip olduğunu aktaran Törk, şunları kaydetti:

"Darıca gençlerle güzelleşecek. Herkesin heyecana ortak olmasını istiyorum. Bu yola çıktığımda hedefleri ve idealleri olan bir genç kardeşiniz olarak, 16 kilometre sahil şeridi olan İstanbul’un yanı başındaki Darıcamız’ın hizmet alamamasını hiç içime sindirememiştim. Allah nasip etti, mühendis kardeşiniz artık sizlerle beraber söz sahibi olacak. Bu heyecanı Darıca’nın her yerinde görüyorum. Yaşadığımız kente sahip çıkma zamanıdır. Değişimi de sizlerle gençlerle gerçekleştireceğiz." 

Programa, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, İYİ Parti İlçe Başkanı Özer Yıldız, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, İYİ Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Ülker ve partililer katıldı.

banner982
Anahtar Kelimeler
DaricaYakup Törk
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku