banner1024
SİYASET:
Yaman destek istedi

08 Ekim 2015 Perşembe 13:03

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Cemil Yaman, Dilovası Kürtünlüler Derneği'nde dernek üyesi ve bölgede yaşayan kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda milletvekili adayı Yaman’a Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Engin Koyun, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya eşlik etti.

“BU DAVAYA SAHİP ÇIKIN”

Düzenlenen toplantıda kadınlara seslenen ve önemli mesajlar veren milletvekili adayı Cemil Yaman, makam derdinde olmadıklarını, ancak tek amaçlarının ülke sevdası uğruna, millete hizmet olduğunu söyledi. AK Parti döneminde yapılan büyük yatırımlar ve çalışmalar hakkında da bilgileri paylaşan Yaman, “13 yıldır ülkemize yapılanlar ortada. Bu hizmetlerin devamı için kadınlarımıza çok önemli bir görev düşüyor. Komşularınızla, dostlarınızla bu davaya sahip çıkacaksınız” dedi.

“KADINLARIN ÖNEMİ BÜYÜK”

Dilovası’nda yaşayan kadınlardan bugüne kadar hep büyük destek gördüklerini dile getiren Yaman, şöyle konuştu: “İnşallah bu dönemde seçilebilmemiz için onların büyük desteği olacak. Ülkemize ve kentimize hizmet edeceksek, bunu sizlerin desteği ile yapabiliriz. Yeni anayasayı katkınızla yapacağız. Anaların gözyaşlarını dindireceğiz. 1 Kasım sonrasında kardeşlik ruhu yeniden yeşerecek, ülkemiz huzur ve güven ortamında yoluna devam edecektir.”
banner982
Anahtar Kelimeler
Yaman Destek Istedi
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku