banner1006
SİYASET:
Yaptığınız fedakarlıkları unutmayacağız

15 Şubat 2019 Cuma 07:55

AK Parti Gebze Kadın Kolları tarafından düzenlenen Mahalle Buluşması Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi’nde yapıldı. Gebze Adem Yavuz, Cumhuriyet, Beylikbağı, Mimar Sinan, Yavuz Selim, Ulus, Hürriyet ve Köşklü Çeşme mahallesinden kadınların bulunduğu toplantıya AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder katıldı. Programda konuşan AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bebekleriyle katılan kadınların fedakarlıklarını unutmayacaklarını belirterek “Bundan sonraki süreçte de bizim arkamızda olan, çocuğunu kucağına alıp buraya gelecek kadınlarımızı, mahcup etmeyeceğiz” dedi.

FEDAKARLIKLARI UNUTMAYACAĞIZ
Programa katılan kadınlara hitap eden AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın “Memleket işi hakikaten gönül işi. Elindeki bileziği imkanı olmamasına rağmen Cumhurbaşkanımıza veren kadınları unutmayacağız. Bizim milletimiz büyük bir millet, fedakar bir millet. Altı aylık bebekleriyle hanım kardeşlerimiz buraya geliyor. Onları görüyorum. Biz belediye başkanı olduğumuzda bu fedakarlıkları unutmayacağız. Bundan sonraki süreçte de bizim arkamızda olan, çocuğunu kucağına alıp buraya gelecek kadınları, sizleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

BELEDİYECİLİK ONUN MESLEĞİ
Büyükakın “AK Parti hizmet çıtasını çok yüksek bir noktaya getirdi. Öyle ki, vatandaşlar yapılan hizmetlere alıştıkları için bunun hep böyle olduğunu zannediyorlar. Doğalgaz, elektrik, su gibi hizmetler kesilirse olmadığı fark ediliyor. Eksikleri olan yerlerde hizmetleri yine AK Parti yapar. Biz bu işleri biliyoruz, bugüne kadar hep hizmetlerin içindeydim. Bu kentin neresinde ne var ben de bilirim, Zinnur Bey de bilir. Kendisi şehir planlamacısı, belediyecilik onun mesleği” ifadelerine yer verdi.

PROJELERİMİZİ HAZIRLIYORUZ
Gebze’de metro çalışmasının başladığını hatırlatan Büyükakın, Gebze şehir içi trafiği rahatlatacak çözümleri de hızlı bir şekilde hayata geçireceklerini söyledi. Askeri alandan alınan arsanın ise, kamuya ait hizmetlerin de olacağı bir Millet Bahçesi’ne dönüştürüleceğini de kaydeden Büyükakın “Projelerimizi hazırlıyoruz, ama bu projelerimizle ilgili vatandaşlarımızın da fikirlerini alacağız. Ayrıca ben de ilçelerimizde halk toplantıları yapacağım, vatandaşlardan kopuk bir idare olmayacak” ifadelerine yer verdi.

HALK MECLİSLERİ KURACAĞIZ
AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, toplumun anneler tarafından yetiştirildiğini belirterek “Önümüzdeki dönemde ağırlıklı olarak sosyal belediyecilik yapacağız. Biz sosyal faaliyetlerin gerektirdiği her şeyi yaparken, karşılığı olan fiziki mekanları da yapacağız. Gebze’de her 10 ailede 7 – 8’inde araç var. Dolayısıyla ulaşım sorunu acil bir sorundur. Bizim temel gayemiz insandır. Bizim insanımız her şeyin en iyisine layıktır. İsrafa kaçmadan, hak ve adalet çerçevesinde çalışacağız. Hep beraber yerinden, katılımcı yönetim yapacağız. Her mahallede halk meclisleri yapacağız ve buradan alacağımız tavsiyeleri alacağız ve vatandaşlarımızı memnun edeceğiz” dedi.

BİZ ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE İNANIYORUZ
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ise, ülkenin geçmişte karanlık günlerden geçtiğini söyleyerek “Bizi yine o günlere çevirmek isteyenler var. Sonradan eyvah dememek için bugünden çalışmamız gerekiyor. Küçük hesaplarla önümüzü kesmek isteyenlere sizler fırsat vermeyeceksiniz. İnandığımız zaman başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Biz ülkemizin geleceğine inanıyoruz, hep birlikte 31 Mart akşamına kadar sandıklara sahip çıkacağız” diye konuştu.

YİNE BİRİNCİ OLACAĞIZ
Programda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, beşinci mahalle buluşması yaptıklarını belirterek “Bugünlere gelebilmek için çok ciddi mücadeleler verdik, hep birinci parti olduk. 31 Mart akşamı yine biz birinci parti olarak çıkacağız. Dünyanın bu seçime bakışı bir yerel seçim değil, bu inanç ve gerçeklikle çalışmaya devam edeceğiz. Kadınların inanmadığı hiçbir dava başarıya ulaşamaz. Teşkilatçılık dertli insan işidir, vatanımızın selameti için çocuklarımızı evde bırakıp geldik. Bu seçimde bayrak devredilecek. Yeni adaylarımız var. Adaylarımızı size emanet ediyoruz” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku