SİYASET:
YENİDEN REFAH PARTİSİ KONGRESİ TARİHE GEÇTİ.

11 Kasım 2022 Cuma 11:15

Partinin hafta sonu yapılan kongresi sonrasında Kocaeli il yönetim kurulu bu akşam toplandı. Toplantıda kongre öncesinde yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Kongrenin yansımaları değerlendirildi. 

Yapılan açıklamalara göre Kocaeli il teşkilatı onlarca otobüs ile yaklaşık 4.000 kişiyi Ankara’ ya taşıdı. Cumhuriyet tarihinin en büyük siyasi parti kongresin Ankara’ da çok renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu. Kongreye katılan kalabalık salonun içini hınca hınç doldurdu. Salonun dışında da salonun içindeki insan sayısından çok daha fazla insan vardı. 

MKYK DA ÇOK SAYIDA KOCAELİ’ Lİ VAR.

Kongrede seçilen listede Kocaeli il teşkilatı güçlü bir şekilde temsil edildi. Kocaeli il başkanı Mehmet Aras parti MKYK sına seçilen tek il başkanı olurken, yardımcısı Ahmet Emre Aydın’ da MKYK listesine girmeyi başardı. Partinin MKYK sına seçilen diğer isimler ise Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Süleyman Kabaca ve genel merkez teşkilat komisyonu üyesi Mustafa Sezgin oldu.

MKYK ya yeni seçilen Ahmet Emre Aydın dış ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. İleri düzeyde ingilizce bilen Aydın, Başiskele ilçesinde oturuyor.

Gebze’ de ikamet eden Mustafa Sezgin, bir dönem Kocaeli il gençlik kolları başkanlığını da yürüttü. MKYK ya seçilen Süleyman Kabaca da bir Gebzeli, Mollafenari de oturan Kabaca Gebzelilerin sevdiği bir isim. 


banner982
Anahtar Kelimeler
Yeniden Refah Partisi
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku