SİYASET:
Yıldırım:

13 Kasım 2018 Salı 16:26

Aday Adaylığı için başvuran Nihat Yıldırımı, birlikte görev yaptığı MÜSAD Gebze şube yöneticileri yalnız bırakmadı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,” İlçemizde Ak Parti'den birçok arkadaşımız Dilovası'na hizmet etmek, belediye başkanı olmak üzere aday adaylığı başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Bugün başvuru tarihi son olarak planlamıştık. Hafta sonuna kadar aday adaylarımızın tanıtımları ardından da temayül yoklamaları yapılacaktı. Ancak genel merkezimizden gelen bir haberle başvuru tarihi cuma günü mesai bitimine kadar sürecek. Cumartesi gününden itibaren aday adaylarımızla tanıtım toplantılarımız başlayacak. Bu hizmet yarışında yola çıkan tüm partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Seviyeli, kırmadan, üzemeden bir aday adaylığı süreci yaşayacağımızdan kuşkum yok. Nihayetinde bir kişi aday olacak. Dilovası'na Ak Parti olarak yeni bir zafere imza atacağız. “dedi.

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Yıldırım, "Bu yola çıkarken bir derdim vardı. Diğer aday adayı arkadaşlarımın dertlenmesi gibi bende dertlendim. Neydi bu derdimiz? Dilovası'nın hava kirliliği, beton yığınına dönüşmeden planlı bir kente bürünmek benim en önemli hedefim. Dilovası Belediye Başkanı olursam Dilovası'nın hava kirliliği olayı tarihe karışacak. Dilovası’nda işsizliği bitirecek çalışmalar yapacağım." dedi.

BİR DÖNEM YAPACAĞIM

 Yıldırım konuşmasında belediye başkanı olduğu takdirde bu görevi sadece 5 yıl yapacağını, sonrasında bu halk için bir şeyler yapmak isteyenlere devredeceğini de ifade etti. Yıldırım, "İş yapmak isteyen, hizmet derdi olana bence 5 yıl yeter. Kendi adıma ben bu görevi bir dönem boyunca yapmak istiyorum. Sonrasında kesinlikle bir dönem daha yapmayacağım. 5 yıl içinde Dilovası'nın mevcut sorunları ve beklenen hizmetleri gerçekleşir. Ben gerçekleştireceğime inanıyor kendime güveniyorum. “dedi.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku