SİYASET:
Yılmaz, Hürriyet'e cevap verdi!

20 Temmuz 2016 Çarşamba 11:15

Yılmaz’ın eleştirilerinde CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet vardı. Türkiye büyük bir badireyi atlatmışken, Genel Başkanın açıklamasına bile uymayarak darbe girişimini tiyatro olarak niteleyen Hürriyet’e ateş püsküren Yılmaz, “Bir serzenişte bulunmak istiyorum. Biz o gün CHP’lisi de MHP’lisiyle Millet olarak sokaktayken, tek vücut olmuşken, CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medyadaki tavrı kendisine yakışmadı. Gün ucuz politika yapma günü değil. Ortak kavgamız varken kendisinin bu alçak darbe teşebbüsünün kurmacadan ibaret olduğunu ima eden tweetleri kendisine kesinlikle yakışmadı. Siyaset bu değil. Siyasete yakışan bugün Milletin yanında sokakta darbeye karşı direnmektir." dedi.

SAĞCISIYLA SOLCUSUYLA MEYDANDAYDIK

Yılmaz’ın açıklamalarından satır başları şöyle; “ Tarihi bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde bu zor süreci atlatmamızda büyük ve asil bir mücadele ortaya koyan tarih boyunca esaret tanımadığını özgür ve hürriyet ortamında yaşayamadıktan sonra ölümü tercih ettiğini defalarca gösteren aziz milletimizi asil milletimizi saygıyla selamlıyorum. ”

 “ Olayın anlaşılmasıyla birlikte Milletimiz meydanlarda sağcısıyla solcusuyla muazzam bir tepki gösterdi.  Tüm dünyaya örnek olacak bir şekilde  asil milletimiz irade-i milliye- i korumak adına canı pahasına kanı pahasına darbecilere en büyük cevabı verdi. ”Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız evlerinize dönebilirsiniz deyinceye kadar, bu hain yapı temizleninceye kadar meydanları terk etmeyeceğiz. Bu bizim geleceğimiz için önemli. Milletimize yapılmış bu hainliğin tehlikesi henüz geçmiş değil bu hainliği planlayanların bir B planlarının olduğunu düşünüyoruz. Bunun için de meydanlarda teyakkuzda olmaya devam edeceğiz. Millet bu meydanları çakallara teslim etmeyecektir Allah'ın izniyle."

MECLİSTE TARİHİ TAVIR

“Mecliste beni duygulandıran bir olay yaşandı olayı duyar duymaz vekillerimiz meclisi açmak için genel kurula geliyor ve ortak bir irade olarak biz meclisteyiz  dimdik ayaktayız ve bu darbeye ölümümüz pahasına karşı koyacağız dediler. Bu açıklamadan sonra hainler meclisi bombaladı. Bombadan sonra meclisimizin koruma amirleri vekillere sizleri acilen bodruma indirmemiz gerekiyor diyor ama tüm vekiller ortak bir kararla dışarıda halkımız ölürken biz bodruma inmeyecek burada duracağız diyorlar. Bu tarihi bir tavırdır. Allah onlardan razı olsun.”

İKİNCİ BİR EMRE KADAR MEYDANLARDAYIZ

Meydanlardan ikinci bir emre kadar ayrılmayacağını söyleyen Mehmet Akif Yılmaz;  “ Bize düşen bu teröristlere bu alçaklara meydanları bırakmayarak Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar sokaklardan çekilmemektir. Teyakkuzda olmaya devam edeceğiz. ”  Dedi.

ANNELERİMİZ BÖYLE YAPMALI

Çocuklarını askere gönderen annelerimizin, Millete silah çekmeyi emreden komutanın kanunsuz emrini dinlememesi nasihatını vermeleri gerektiğini ifade eden Yılmaz;  “ Annelerimize seslenmek istiyorum askerlerin hepsi bizim evladımız anneler askere Gönderdiği yavrularına "Oğlum eğer senin üst rütben komutanın  sana silahını, tankını, helikopterini halkına çevir derse ve sen sana onu diyen komutanı orada alnından vurmazsan sütüm sana haram olsun" demelidir. Çünkü bu kanunsuz bir emirdir.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku