banner1024
3 maç 9 puan olsun

12 Nisan 2016 Salı 16:32

 Ligde artık son viraja giren Darıca Gençlerbirliği play-off biletini kapmak amacında. Lidere boyun eğmeyen ve bir puanı kapan ekibimiz kalan 3 maçtan 9 puan toplayarak işi bitirmek amacında. Camia adeta tek yürek olmuş durumda. 
İŞİ SIKI TUTUYOR 
Ligde bitime 3 hafta kala Darıca Gençlerbirliği işi sıkı tutuyor. Ligde artık son viraja giren Darıca Gençlerbirliği play-off biletini kapmak amacında. Lidere boyun eğmeyen ve bir puanı kapan ekibimiz kalan 3 maçtan 9 puan toplayarak işi bitirmek amacında. Camia adeta tek yürek olmuş durumda. Grupta puanını 52 yapan camia kalan maçlardan galibiyetle ayrılarak play off biletine ulaşmayı amaçlarken her şey yolunda gidiyor.
KRİTİK RANDEVU  
Sarı yeşilliler grubunda play off biletini kapmak ve adını gruplara yazdırmak istiyor. Pazar günü deplasmanda çok kritik Çorum Belediye deplasmanına konuk olacak olan ekibimiz alacağı skor oldukça belirleyici olacak. 52 puanlı iki takımın maçından çıkacak olan skor merakla beklenirken sezonun ilk yarısında Darıca’da oynanan maçta gülen taraf 3-0’lık skorla ekibimiz Darıca Gençlerbirliği olmuştu. 

banner982
Anahtar Kelimeler
3 Maç 9 Puan Olsun
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 – Balıkesir...
ürkiye Basketbol Ligi’nin son haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor konuk ettiği Balıkesir...

Haberi Oku