banner1006
Antrenörlere teşekkür jesti

04 Ağustos 2015 Salı 12:08

 Beylikbağıspor yönetim kurulu;  geçen sezon başarıdan başarıya koşan takımların antrenörlerine teşekkür etti. 2014-2015 sezonunda şampiyonluklara ambargo koyan ve 5 farklı takımla şampiyonluk ipini göğüsleyen Beylikbağıspor’da yönetim başarıda büyük emeği olan antrenörlere teşekkür etti.
TEŞEKKÜR ETTİLER 
Beylikbağıspor yönetim kurulu;  geçen sezon başarıdan başarıya koşan takımların antrenörlerine teşekkür etti. 2014-2015 sezonunda şampiyonluklara ambargo koyan ve 5 farklı takımla şampiyonluk ipini göğüsleyen Beylikbağıspor’da yönetim başarıda büyük emeği olan antrenörlere teşekkür etti. Başarının takım ruhu ve ekip işi olduğunu ifade eden yönetim kurulu Beylikbağıspor’u başarıyla temsil eden genç sporcularımıza ve antrenörlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.
YİNE İDDİALILAR 
Yeni sezondan da çok şey bekleyen Beylikbağıspor yönetimi başarıların devamını isterken takımlarına oldukça güveniyorlar. Yeni sezonda da pek çok kulvarda başarılı olmayı amaçlayan camia yeni sezon öncesi tek yürek olurken taraftarlar da yeni sezonu bekliyorlar. Camia tek yürek olurken özellikle süper amatör ligde ve diğer alt liglerde kupaların devamının gelmesi amaçlanıyor. Yöneticiler her kulvarda çok iddialı.




banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Maşukiye'nin gençlerine yeni salon
Kartepe'ye yeni kazandırılan Maşukiye Spor Salonu, gençlerin hem spor yapmalarına hem de sosyalleşmelerine...

Haberi Oku